سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

محسن هاشمی:

تحریم ها برای خرید تجهیزات آتش نشانی تاثیرگذار بوده است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا تحریم‌ ها برای خرید تجهیزات تاثیرگذار بوده است یا خیر گفت: تحریم‌ ها اثر گذار بوده است مخصوصا برای انتقال پول.

یکصد و شصت و ششمین جلسه شورای شهر تهران/محسن هاشمی

به گزارش خبرگزاری موج،  محسن هاشمی ، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه برگزاری جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: روز آتش نشان را به آتش نشانان تبریک می گویم و این روز را گرامی میداریم.

وی افزود امروز پیش از جلسه شورای شهر تهران در مراسمی که به مناسبت روز آتش نشان برگزار شده بود حضور یافتم و از نمایشگاه تجهیزات آتش نشانی بازدید داشتم.

محسن هاشمی گفت: براساس اعلام مسؤولین خوشبختانه در وضع مناسبی در حوزه اطفای حریق و سایر حوادث برخورداریم اما هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم.

وی درخصوص زمان رسیدن آتش نشانان به سر صحنه حوادث گفت: صحبت از سه تا پنج دقیقه است که به صورت میانگین این اعداد مطرح می شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درخصوص وضعیت تجهیزات مورد نیاز آتش نشانی گفت: تجهیزات مان خوب است مخصوصا در این دو سال که ما آمده ایم حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه تصویب کرده و آن ها هم تجهیزات خریده اند.

وی در پاسخ به این سوال که در بین جهان چه رتبه ای از نظر تجهیزات داریم گفت: اگر قرار باشد به تجهیزات ما بین کشورها رتبه داده شود باید رتبه مان بین رتبه ۱۸ تا ۲۱ جهانی باشد.

محسن هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا تحریم‌ها برای خرید تجهیزات تاثیرگذار بوده است یا خیر گفت: تحریم‌ها اثر گذار بوده است مخصوصا برای انتقال پول.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: برخی از تجهیزات آتش نشانی دو منظوره است و همین امر باعث می‌شود تا جلوی ورود این تجهیزات گرفته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه