سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سردار رضایی:

امسال پیش بینی می شود از کنگره عظیم اربعین استقبال ویژه ای شود

فرمانده مرزبانی ناجا گفت: با توجه به حذف ویزا، پیش‌بینی می شود امسال از کنگره عظیم اربعین استقبال ویژه‌ای شود که مرزبانان دو کشور باید علاوه بر حفظ نظم و امنیت، در تسهیل تردد زائران نیز کوشا باشند.

سردار قاسم رضایی

به گزارش خبرگزاری موج،  سردار قاسم رضایی ، فرمانده مرزبانی ناجا در اجلاس مشترک با سپهبد حامد عبدالله ابراهیم الحسینی  فرمانده مرزبانی کشور عراق با بیان اینکه ایران و عراق نقطه تماس جغرافیایی مشترک دارند، اظهار کرد: سرود ملی دو کشور نشان از اتفاق نظر برای طی کردن مسیر عاشورا را دارد.

سردار رضایی ادامه داد: از واقعه محرم و عاشورا باید درس بگیریم و کسانی را که باعث تفرقه دو کشور در گذشته شدند را با بصریت عاشورایی کنار زد.

وی با اشاره به اینکه دو دولت ایران و عراق به دنبال آرامش، رفاه و بهبود زندگی برای دو ملت منطقه هستند، افزود: اجلاس امروز می‌تواند پیامی بسیار بزرگ برای دو ملت و بدخواهان دو کشور باشد و مرزبانی، می تواند طلایه‌دار این پیام گسترده در منطقه باشد.

فرمانده مرزبانی ناجا با تأکید بر برخورد با قاچاقچیان و اجرای رزمایش‌ها و گشت‌های مشترک در مرز، اظهار کرد: کنترل مرزهای مشترک از اهمیت بالایی برخوردار است که برای جلوگیری از ورود قاچاقچیان، معاندان و اشرار مسلح به مرزها، رصد کردن نقاط صفر مرزی را باید دو طرفه افزایش دهیم.

سردار رضایی حل مشکلات مرزی را منوط به مرزبانان دو کشور دانست و تصریح کرد: ارتباط کلانتران در مرز باید مستمر باشد تا اقدامات مشترک، تضمین کننده توافقات و امنیت پایدار مرزها شود.

وی بر آمادگی مرزبانان جمهوری اسلامی در تأمین امنیت مرزهای چهارگانه خسروی، مهران، شلمچه و چذابه در ایام اربعین تأکید کرد و بیان داشت: با توجه به حذف ویزا، پیش‌بینی می شود امسال از کنگره عظیم اربعین استقبال ویژه‌ای شود که مرزبانان دو کشور باید علاوه بر حفظ نظم و امنیت، در تسهیل تردد زائران نیز کوشا باشند.

* اعلام آمادگی مرزبانی عراق در تأمین امنیت مرز خسروی

سپهبد حامد عبدالله ابراهیم الحسینی فرمانده مرزبانی کشور عراق نیز در این دیدار با اشاره به روابط حسنه ایران و عراق، اظهار داشت: تلاش داریم اقدامات مرزی را برای امنیت زائران در ایام اربعین افزایش دهیم و توافقات گذشته مرزی را بیش از پیش اجرایی کنیم.

فرمانده مرزبانی کشور عراق با اشاره به بازگشایی مرز خسروی، گفت: با توجه به توافقات انجام شده  بین دو دولت ایران و عراق مبنی بر بازگشایی مرز خسروی، مرزبانی این آمادگی را دارد تا امنیت و تسهیل تردد زائران را در ایام اربعین به نحوه احسن فراهم کند.

گفتنی است، فرماندهان مرزبانی استان‌های همجوار کشور ایران و عراق نیر در این اجلاس حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه