سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سردار شیرزاد خبر داد؛

پیگیری پلیس اینترپل برای بازگرداندن شهردار سابق صدرا

رئیس پلیس بین الملل ناجا گفت: بعد از فرار شهردار سابق شهر جدید صدرا شیراز، حکم قضائی برای دستگیری و بازگرداندن وی به کشور به دست ما رسید و این پرونده توسط اعضای اینترپل در جهان در حال پیگیری است.

سردار هادی شیرزاد ،  رئیس پلیس بین الملل ناجا

به گزارش خبرگزاری موج،  سردار هادی شیرزاد ،  رئیس پلیس بین الملل ناجا   درخصوص پیگیری پلیس اینترپل برای بازگرداندن شهردار متواری صدرا گفت: بعد از احراز تخلف شهردار سابق شهر جدید صدرا شیراز و فرار وی از خاک جمهوری اسلامی ایران، حکم قضائی برای دستگیری و بازگرداندن وی به کشور به دست ما رسید و بر اساس این حکم به تمام اعضای اینترپل در جهان (۱۹۴ کشور عضو) اعلان قرمز کردیم و این موضوع در حال پیگیری است.

وی در ادامه عنوان کرد: براساس نوع مکاتبه ای که انجام شده تاکنون مقامات هیچ کشوری اعلام نکرده‌اند که متهم در خاک آن‌ها حضور دارد یا خیر البته متهم پیش‌تر به چند کشور سفر کرده و درحال بررسی موضوع هستیم تا وی را دستگیر کنیم.

براساس گزارش سایت پلیس، منوچهر قائدی شهردار سابق شهر صدرای استان فارس به جرم ارتشا محکوم شده و در حال حاضر از کشور گریخته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه