سرخط خبرها
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

کیفیت هوای تهران در ۱۱ شهریور ۹۸ سالم است

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۸۴ در شرایط سالم قرار دارد.

کیفیت هوای تهران

به گزارش خبرگزاری موج، لیلا نظری سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از آخرین وضعیت کیفی هوای تهران دوشنبه ۱۱ شهریور ۹۸ خبر داد و اظهار کرد: کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با شاخص میانگین ۷۲ در وضعیت سالم قرار داشت و همچنین وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۸۴ در شرایط سالم  قرار دارد.

نظری گفت: نتایج حاصل از پیش بینی وضعیت هواشناسی برای شهر تهران نشان دهنده برقراری شرایط جوی نسبتا پایدار در صبحگاه روز جاری (دوشنبه، ۱۱ شهریور) می باشد که همراه با ازدیاد تردد خودروها در سطح شهر، شرایط برای تجمع موقتی آلاینده ها فراهم خواهد شد.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران افزود: به تدریج با افزایش تابش نور خورشید، برقراری آسمانی صاف و در دسترس بودن سایر عوامل لازم برای انجام واکنش های فتوشیمیایی، طی برخی ساعات روز جاری (بین ساعات ۱۴ الی ۱۸) روند افزایشی در غلظت آلاینده ازن مشاهده شده که نسبت به روز گذشته از بزرگی بالاتری برخوردار خواهد بود.

وی بیان کرد: با تداوم این وضعیت جوی و همزمان با ازدیاد حجم ترافیک در برخی ساعات شبانگاه، افزایش نسبی در غلظت آلاینده ها به ویژه در مناطق پرتردد دور از انتظار نخواهد بود. از اینرو، با توجه به افزایش موقتی غلظت آلاینده ها در برخی ساعات یازدهمین روز از شهریور ۹۸، انتظار می رود شرایط نامطلوب کیفیت هوا (به ویژه برای گروه های حساس) به طور موقت در بیشتر مناطق شهر تهران برقرار گردد. با تداوم شرایط جوی نسبتا آرام تا نخستین ساعات روز سه شنبه، روند افزایشی غلظت آلاینده ها طی برخی ساعات صبحگاه دور از انتظار نخواهد بود.

نظری خاطرنشان کرد: به تدریج در طول روز سه شنبه بر میزان ناپایداری جوی افزوده شده و برای بعضی ساعات، وزش باد نسبتا شدید (با بزرگی بالاتر از ۵ متربرثانیه) از سمت نواحی غربی - جنوب غربی انتظار می رود که در برخی اوقات احتمال گرد و خاک محلی و افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال خواهد داشت.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان گفت: بر این اساس، احتمال می رود در برخی ساعات روز سه شنبه، بر غلظت آلاینده ها (به ویژه ذرات معلق و آلاینده ازن در برخی مناطق) افزوده گردد و کاهش موقتی کیفیت هوا را به دنبال داشته باشد. همچنین دما تا روز آینده افزایش جزئی خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه