سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز با برق یارانه‌ای سودهای کلان به جیب می‌زنند
  • آغاز ثبت‌نام‌ آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی از امروز شنبه
  • احداث ۲۴۵۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید در یک‌سال
  • صدور هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • کشف جسد مجهول‌الهویه در محدوده ماهدشت
  • اهواز: ۲۰ نفر از ساکنان مجتمع مسکونی در آتش‌سوزی نجات یافتند
  • قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاحشان حقیقت است
  • خیز وزارت ورزش برای ساماندهی کانون‌های هواداری لیگ برتر
  • توزیع کالاهای اساسی ۳ برابر تقاضاست/کالاهای اساسی به وفور در بازار موجود است
  • اتحادیه مشاوران املاک: برخی مالکان ترجیح می‌دهند خانه را خالی نگه دارند تا با نرخ مصوب اجاره دهند
  • محسنی اژه‌ای: خبرنگار متعهد، هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر است

محسن هاشمی:

پس از گذشت دو سال هنوز شاهد حمایت سران قوا نیستیم

رئیس شورای اسلامی گفت: امروز پس از گذشت دو سال هنوز شاهد حمایت سران قوا نیستیم در حالی که از مدیریت قبلی شهر تهران و شوراهای قبلی بیشتر حمایت می شد.

اولین جلسه شورای شهر تهران در سال ۱۳۹۸/محسن هاشمی رفسنجانی رییس شورای اسلامی شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج، محسن هاشمی ،  رئیس شورای اسلامی شهر تهران  در صد و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: امسال دومین سالگرد انتخابات شورای شهر پنجم است که به نوعی رکورد شرکت در انتخابات را شکست. در آن سال ۵.۵ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن بودند که ۳.۵ میلیون آنها پای صندوق رأی آمدند.

هاشمی گفت: رأی به شورای پنجم نباید یک تهدید بلکه باید یک فرصت استثنایی در نظر گرفته شود که عدم استفاده از آن باعث بروز مشکلاتی می شود.

وی افزود: سخت‌ترین بخش این بار امانت به دوش من و همکارانم است که باید بتوانیم به توقعات مردم پاسخ بدهیم هرچند این به معنای بی مسؤولیتی سایر ارگانها نیست.

رئیس شورای اسلامی گفت امروز پس از گذشت دو سال هنوز شاهد حمایت سران قوا نیستیم در حالی که از مدیریت قبلی شهر تهران و شوراهای قبلی بیشتر حمایت می شد.

وی ادامه داد: من در گذشته هم انتقاداتی به عملکرد خودمان داشته ام اما یادمان باشد مردم از سایر دستگاه های مسؤول هم انتظاراتی دارند.

به گفته هاشمی، دولت تدبیر و امید کمک لازم را در دو سال گذشته به شورای شهر تهران نداشته اند و این در حالی است که تهران پایتخت کشور است و برای حل معضلات آن نیاز به کمک دولت است.

این عضو شورا گفت: مجلس شورای اسلامی هم علی‌رغم همزبانی و همدلی اما نقش خودش را برای کمک به ما ایفا نکرده است و به خصوص با همین لایحه اخیر هم نشان داد که مخالف درآمدهای پایدار شهری است.

وی افزود: از قوه قضائیه هم توقع داشتیم در رسیدگی به پرونده ها سرعت بیشتری داشته باشند که متأسفانه به برخی پرونده ها رسیدگی نکرده اند و تکلیف پول‌های زیادی هنوز مشخص نشده است.

محسن هاشمی عملکرد صدا و سیما را هم مورد انتقاد قرار داد و گفت پوشش اخبار و عملکرد شورای شهر در این دوره از صدا و سیما کاهش داشته است.

وی افزود سپاه و بسیج و بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام هم توقع داریم که همکاری خود را با شورای شهر تهران بالا ببرند.

 هاشمی به شهردار تهران هم تذکر داد و گفت عملکرد شما می تواند بیشترین تبلور فعالیت شورای شهر را داشته باشد و امیدواریم از رانت و هزینه های تشریفاتی در شهر پرهیز شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: تذکری هم به خودمان دارم که امیدوارم به جای ایده آل نگری به دنبال واقع نگری باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه