سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

معصومه ابتکار:

می‌توانیم برای زنان سرپرست خانوار اشتغال پایدار ایجاد کنیم

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: از زاویه توانمندی و ظرفیت های فوق العاده به زنان سرپرست خانوار نگاه می کنیم و با رویکرد توسعه ای و حمایت هایی که روز به روز بیشتر می شود، می توانیم اشتغال پایدار برای آنان ایجاد کنیم.

دیدار دختران حادثه آتش سوزی شین آبادی با معصومه ابتکار

به گزارش خبرگزاری موج، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در مراسم امضای  تفاهم نامه که صبح امروز (۱۴ اردیبهشت) در پژوهشکده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی  برگزار شد، اظهار کرد:  ما به دنبال رویکرد نتیجه محور هستیم و می خواهیم افراد در انتهای کار به مشاغل شرافتمندانه و پایدار دست پیدا کرده و کارآفرینی کنند، در طرح پایلوت این پروژه نیز امروز چند نفر مشغول کار هستند و کسب و کار خانگی آنها پایدار شده است که برای ما ارززشمند است.

وی افزود: طی ماده ۸۰ سیاست های اختصاصی، دکتر روحانی به ما تکلیف کرده و از ابتدای دولت دوازدهم ستادی تهیه شد که برنامه اقدام مشترک برای آن تدوین شده که در صورت تصویب، تکلیف دستگاه‌ها در خصوص زنان سرپرست خانوار مشخص می شود.

ابتکار اضافه کرد: این آمادگی برای تجمیع اطلاعات وجود دارد تا تکالیف همه دستگاهها روشن و تقسیم کار انجام شود تا زنان سرپرست خانوار حمایت شوند.

وی ادامه داد: از زاویه توانمندی و ظرفیت های فوق العاده به زنان سرپرست خانوار نگاه می کنیم و با رویکرد توسعه ای و حمایت هایی که روز به روز بیشتر می شود، می توانیم اشتغال پایدار برای آنان ایجاد کنیم.

ابتکار گفت: زنان ۷۵ درصد صنایع دستی ایران را تولید می کنند که از نظر زیبایی شناختی، ایران در دنیا زبانزد است همچنین ۴۰ درصد فرآورده های کشاورزی توسط زنان تولید می شود و ۸۰ درصد از فرش ایران را زنان تولید می کنند که در صادرات ایران اهمیت ویژه دارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: سهم زنان در حوزه ملی جدی است و باید در شرایط جنگ اقتصادی و روانی آمریکا از زنان حمایت کنیم و امیدواریم مشارکت بخش خصوصی و بانک ها را هم داشته باشیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه