سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

۱۳ نفر در اثر مصرف قارچ مسموم شدند

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی از مسمومیت ۱۳ نفر درپی مصرف قارچ در استان خبر داد.

قارچ سمی

به گزارش خبرگزاری موج، باقر بهرامی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی با بیان این‌که قارچ های خودرو که در دشت‌ها و جنگل‌ها می‌رویند را مصرف نکنید، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری ۱۳ نفر در اثر مصرف قارچ در استان دچار مسمومیت شدند ، هم‌چنین تعداد مسمومین با قارچ سمی در اسفند سال ۹۷ نیز ۴ نفر بوده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه مورد فوتی در استان در اثر مصرف قارچ گزارش نشده است و مسمومین پس از اقدامات اولیه ترخیص شدند.

بهرامی با اشاره به این‌که به علت میزان بارندگی زیاد در فصل بهار قارچ‌های خودرو بسیاری در طبیعت رشد می‌کند که بسیاری از آنها سمی است، تصریح کرد: قارچ‌های سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قارچ‌های خوراکی دارند، تشخیص قارچ سمی فقط توسط متخصص گیاه شناسی امکان پذیر است.

وی با بیان این‌که از نشانه‌های مسمومیت با قارچ تهوع، استفراغ و اسهال ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ است، خاطرنشان کرد: به محض مشاهده علائم، بیمار را به یک مرکز درمانی تخصصی مسمومیت انتقال دهید.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی یادآور شد: در مسمومیت‌های شدید قارچ کبد از کار می‌افتد و بدون پیوند کبد، بیمار می‌میرد، لازم به ذکر است سم قارچ ها با پختن کبابی یا آب پز کردن از بین نمی‌رود.

بهرامی توصیه کرد، هنگام خرید قارچ فله‌ای از پرورشی و خوراکی بودن آنها مطمئن شوید، هرگز قارچ‌ها را به صورت خام و به مقدار زیاد مصرف نکنید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه