سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها در ۲۷ فروردین ۹۷

سرهنگ نادر رحمانی گفت: در حال حاضر ترافیک در مسیر آزادراه قزوین به کرج از پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و در ادامه آزادراه کرج به تهران از پل فردیس تا پل کلاک و محدوده گرمدره نیمه سنگین است. سایر محور های مواصلاتی از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

ترافیک

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ نادر رحمانی ، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، در این باره اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی در حال حاضر شاهد مه گرفتگی همراه با کاهش دید در ارتفاعات استان گیلان و محور های محور مشگین شهر-پارس آباد استان اردبیل و بیرجند-قاین استان خراسان جنوبی هستیم.

وی درباره وضعیت ترافیکی راه‌های کشور نیز اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در مسیر آزادراه قزوین به کرج از پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و در ادامه آزادراه کرج به تهران از پل فردیس تا پل کلاک و محدوده گرمدره نیمه سنگین است. سایر محور های مواصلاتی از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در پایان با اعلام شماره تلفن ٨٨٢۵۵۵۵۵ گفت: شهروندان به صورت شبانه‌روزی می‌توانند با تماس با شماره تلفن اعلام شده از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه مطلع شوند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه