سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

کلانتری:

ساماندهی وضعیت پسماندهای صنعتی در کشور ضروری است/ قاچاق خاک از کشور شایعه است

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، ساماندهی وضعیت پسماندهای صنعتی در کشور را ضروری دانست و گفت: در هیچ کدام از استان های کشور در این خصوص عملکرد مناسبی وجود ندارد و باید تلاش ها در این حوزه چند برابر شود.

عیسی کلانتری

به گزارش خبرگزاری موج، عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح فاز نخست سافاری پارک بوستان ملی باراجین قزوین در جمع خبرنگاران گفت: اگر صادراتی در این زمینه وجود داشته باشد، رسمی بوده و از نوع سنگ های معدنی است.

وی همچنین گفت: طرح انتقال آب به مرکز کشور باید پیوست زیست محیطی داشته باشد تا عوارضی متوجه طبیعت نباشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: امسال با توجه با بارندگی ها منشأ داخلی ریزگرد نداریم اما دستور مقام معظم رهبری است که سال آتی برای رفع مشکل ریزگرد سیستان و بلوچستان به طور ویژه برنامه ریزی کنیم.

کلانتری، ساماندهی وضعیت پسماندهای صنعتی در کشور را ضروری دانست و افزود: در هیچ کدام از استان های کشور در این خصوص عملکرد مناسبی وجود ندارد و باید تلاش ها در این حوزه چند برابر شود.

وی با تاکید بر اینکه همه استان ها ملزم به اجرای طرح های ارتقا زیست محیطی هستند، اظهار داشت: قزوین در این خصوص وضعیت خوبی دارد.

کلانتری در خصوص وضعیت نیروگاه سیکل ترکیبی شهید رجایی قزوین نیز گفت: این نیروگاه امسال کمتر از ۴ تا ۵ روز از مازوت استفاده کرده و به بهره گیری آن از سوخت گاز تاکید داریم تا مشکلی برای هوای استان های قزوین و البرز ایجاد نکند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه به افتتاح سافاری پارک بوستان ملی باراجین قزوین اشاره کرد و گفت: با تکمیل این طرح قزوین یکی از بزرگترین باغ وحش های کشور و خاورمیانه را خواهد داشت و این پارک حیاط وحش در سطح منطقه نمونه می شود.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: قاچاق خاک از کشور واقعیت ندارد و شایعه است.

در این مراسم با حضور کلانتری، فاز نخست سافاری پارک بوستان ملی باراجین قزوین به مساحت ۲۸ هکتار با ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری مورد بهره برداری قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه