سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

محسن پورسیدآقایی؛

معاینه فنی امسال کمک زیادی به کاهش آلودگی هوا کرد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه معاینه فنی امسال کمک زیادی به کاهش آلودگی هوا کرد، گفت: می‌توان گفت سالم بودن ۱۶ روز آن به خاطر بارندگی و حدود ۱۴ روز آن ناشی از معاینه فنی بوده است.

محسن پورسیدآقایی

به گزارش خبرگزاری موج، محسن پورسیدآقایی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در جریان افتتاح شش خط معاینه فنی با بیان اینکه طرح کاهش برای کنترل معاینه فنی از سال ۹۵ مصوب شد، اظهار کرد: اما متاسفانه این طرح مدتی عملیاتی نشده بود و برخی فکر می‌کردند تبعات آن موجب نارضایتی خواهد شد با وجود این امسال مردم اصرار داشتند این طرح در سطحی وسیعتر اجرا شود.

وی عنوان کرد: وقتی اعلام کردیم مراکز معاینه فنی از آبانماه به صورت ۲۴ ساعته کنترل می‌شوند با این رویکرد مواجه شدیم که شهرداری بالاخره برای آلودگی هوا کاری کرده است بالاترین نسبتی که در رضایتمندی‌های ما رای آورده است کنترل معاینه فنی از سوی شهرداری تهران بوده است و این نشان می‌دهد مردم به آلودگی هوا حساس هستند و به اجرای سیاست‌های ما کمک می‌کنند.

او افزود: معاینه فنی امسال کمک زیادی به کاهش آلودگی هوا کرد؛ اگر چه بخشی از کاهش آلودگی به خاطر بارندگی‌ها بود در سه ماهه پاییز امسال نسبت به سال گذشته ۱۶ روز بیشتر بارندگی داشتیم ولی تا آخر پاییز بیش از ۳۰ روز سالم داشتیم که این نشان می‌دهد ۱۶ روز آن به خاطر بارندگی و مابقی آن ناشی از معاینه فنی بوده است.

پورسیدآقایی با بیان اینکه در سال گذشته سه روز بعد از بارندگی طول می‌کشید تا تهران مجددا آلوده شود گفت: امسال پس از هر بارندگی حداقل شش روز و حداکثر ۹ روز طول می‌کشید تا به مرز آلودگی برسیم و این پایداری باعث می‌شد مجددا با ورزش یک باد و عواملی نظیر آن سلامت یک شهر ادامه یابد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: پاییز را توانستیم حتی بدون یک روز ناسالم برای همه مردم بگذرانیم و این کار به کمک اجرای معاینه فنی انجام شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه