سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر :

نرم افزارهای مدیریت سلامت از دستاورد های دانشگاه امیر کبیر است

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:تولید باندهای زخم و نرم افزارهای مدیریت سلامت تنها بخشی از دستاوردهای این شرکت‌ها است و در صورت توجه به پتانسیل‌های موجود قادر به رفع نیازهای حوزه سلامت هستیم.

دانشگاه امیر کبیر

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسین حسینی تودشکی گفت: علاقه مندی بالایی در حوزه‌های سلامت و ساخت تجهیزات پزشکی در دانشکده‌های مهندسی مکانیک، الکترونیک، و مهندسی پزشکی این دانشگاه وجود دارد و باید شرایط به نحوی فراهم شود تا از این پتانسیل‌ها به خوبی استفاده شود.
تودشکی با بیان اینکه برخی از این شرکت‌ها در حوزه مهندسی پزشکی فعال هستند، ادامه داد: تولید باندهای زخم و نرم افزارهای مدیریت سلامت تنها بخشی از دستاوردهای این شرکت‌ها است و در صورت توجه به پتانسیل‌های موجود قادر به رفع نیازهای حوزه سلامت هستیم.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر صدور مجوزها برای تجهیزات پزشکی ساخت داخل را از چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان این حوزه نام برد و یادآور شد: در این راستا لازم است تا با فراهم آوردن زمینه‌هایی، صدور مجوزها را در این حوزه سرعت بیشتری پیدا کند.
وی از آمادگی این دانشگاه برای پذیرش اساتید و فارغ التحصیلان فعال در حوزه سلامت خبر داد و یاداور شد: ما از اعضای هیات علمی و فارغ التحصیلانی که حرفی در این حوزه داشته باشند استقبال می‌کنیم ضمن آنکه ما می ‌توانیم نیروهای انسانی خبره این حوزه را به نهادهای مربوط معرفی کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه