English

بدهی شهرداری تهران به بانک ها ۱۵ هزار میلیارد تومان است/مطالبات شهرداری از دولت پیگیری شود

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: بدهی شهرداری به بانک های عامل بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد می باشد و لازم است مطالبات شهرداری از دولت پیگیری شود.

بدهی شهرداری تهران به بانک ها 15 هزار میلیارد تومان است/مطالبات شهرداری از دولت پیگیری شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، سیدحسن رسولی در نطق پیش از دستور جلسه هشتاد و هشتم شورای شهر تهران خطاب به شهردار تهران بیان کرد: بدهی شهرداری به بانک های عامل بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد می باشد و لازم است مطالبات شهرداری از دولت پیگیری شود.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، گفت: نتایج اقدامات کمیته مشترک دولت و شهرداری تهران برای تسریع در تسویه حساب و دریافت مطالبات شهرداری از دولت به شورای شهر ارائه شود. 

سید حسن رسولی که تذکر را با استناد به بند (و) تبصره (5) قانون بودجه سال 1397 کل کشور، عنوان کرد، گفت: بر اساس این بند دولت می تواند در صورت درخواست متقاضیان، مطالبات قطعی اشخاص حقیقی و حقوقی، خصوصی و تعاونی و نهادهای عمومی غیردولتی از دولت که در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه تا پایان سال 1395 ایجاد شده است با بدهی اشخاص یاد شده به بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی از طریق تسویه بدهی های بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی به بانک مرکزی که در چارچوب قوانین و مقررات مربوط تا پایان سال 1395 ایجاد شده است، از طریق انتشار اسناد تسویه خزانه، تسویه کند. 

وی با اشاره به اینکه حداقل بدهی شهرداری تهران به بانک شهر و سایر بانکهای عامل 15هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد: موضوع مهم مطالبات شهرداری از دولت، علاوه بر طرح در ملاقات اعضای شورای اسلامی شهر تهران با رئیس جمهور، معاون ایشان و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در جلسات قبلی مجمع امید (نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای اسلامی شهر تهران، استاندار و شهردار تهران) و کمیته راهبردی آن مورد بررسی و پیگیری قرار گرفته شده است. 

خزانه دارشورای شهر تهران اظهار کرد: در این جلسات مقرر شد نمایندگانی از طرف دولت و شهرداری به صورت مشترک نسبت به تقویم دقیق حساب های فی مابین اقدام کنند. انتظار می رود همانگونه که محمدعلی نجفی شهردار سابق تهران پیگیر این موضوع بودند محمدعلی افشانی شهردار کنونی نیز در کنار ابلاغ دستورات پیگیری های لازم را داشته باشد، همچنین با توجه به نتایج حاصله از فرآیند طی شده، نتایج این اقدامات به اعضای شورای شهر تهران ارائه شود.

مرتضی الویری نیز در سخنانی به طرح جامع ساماندهی مکان های آموزشی در سال ۸۶ اشاره کرد و افزود: اگر این مصوبه عمل می شد بسیاری از مسائل ترافیکی حل می شد و جانمایی مناسب نسبت به مکان های آموزشی انجام می شد.

وی یادآور شد: شهرداری تهران موظف بود ظرف سه سال طرح جامع ساماندهی را اجرا کند و تا کنون این طرح اجرا نشده است.

آرش حسینی میلانی نیز با بیان مطالبی نسبت به روز جهانی بدون خودرو گفت: برای سال آینده لازم است معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری در روز بدون خودرو و آغاز سال تحصیلی بستر مناسب تردد با دوچرخه را فراهم کند.

وی ضمن تشکر از سه تن از کارکنان شورای شهر که با د وچرخه تردد می کنند،  در تذکری به شهرداران مناطق ۲ و ۶ تصریح کرد: به شهرداران مناطق ۲ و ۶ درخصوص وضعیت پیاده‌روهای خیابان ستارخان و بلوار کشاورز تذکر می‌دهم زیرا این پیاده‌روها از نظافت مناسبی برخودار نیستند. خیابان‌های مذکور مورد استفاده گسترده عابران قرار می‌گیرند و لازم است براساس استانداردهای رفت و روب و بهداشت محیط، نظافت لازم انجام شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه