سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

بطحایی:

راه‌اندازی نظام واحد آموزشی بین‌المللی در مدارس خارج از کشور بسیار ضروری است

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: راه‌اندازی نظام واحد آموزشی بین‌المللی در مدارس خارج از کشور بسیار ضروری است که اگر شرایط بین‌المللی اجازه دهد باید در اسرع وقت تدوین شود.

سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری، سید محمد بطحایی وزیر آموزش‌ و پرورش پس از بازدید از بخش‌های مختلف مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در نشستی با مدیران و کارکنان این مرکز، اظهار کرد: مسائل و مشکلاتی از سال‌های گذشته در این حوزه وجود داشته و دارد و شرایط جدیدی که بر کشور در عرصه بین‌المللی حاکم شده ضرورت توجه بیش‌ازپیش به امور بین‌الملل را تداعی می‌کند و باید در این مرکز از ظرفیت‌های موجود در سطح بین‌المللی بیش‌ازپیش استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: اداره مدارس ایرانی در خارج از کشور همچنان مانند ۲۰ سال قبل صورت می‌گیرد، در صورتی که شرایط و نیازها به‌سرعت تغییر کرده و ضروری است ما راه‌ها و روش‌های جدید ارائه دهیم و در قالب یک هیئت اندیشه‌ورزی، رویکردهای جدید را پیگیری کنند و پیشنهادهای عملیاتی را ارائه دهند.

وزیر آموزش‌وپرورش تصریح کرد: افرادی به خارج اعزام شوند که صلاحیت کافی را به‌عنوان نماینده یک کشور داشته باشد و شناخت معلمان از شرایط ایران در عرصه بین‌الملل بسیار ضروری و ماوثر ست.

وی اظهار کرد: آموزش مستمر مدیران با استفاده فناوری جدید امری ضروری و لازم است و کارگروه‌هایی در مرکز امور بین‌الملل دائما با مدیران مدارس خارج از کشور ارتباط داشته باشند و انتخاب افراد شایسته و دارای صلاحیت و عدم مقاومت در برابر تغییرات می‌تواند به کیفیت مدارس خارج از کشور کمک کند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش پرورش، عضو کابینه تدبیر وامید اذعان کرد: علیرغم وجود همه مشکلات معلمان و مدیران مدارس خارج از کشور باید تلاش کنند تا چهره خوبی از معلمان ایران در خارج ترسیم کنند و لازم است مدیران ما هر هفته حداقل یک تا دو ساعت آموزش های نوین را فراگیرند.

بطحایی تصریح کرد: راه‌اندازی نظام واحد آموزشی بین‌المللی در مدارس خارج از کشور بسیار ضروری است که اگر شرایط بین‌المللی اجازه دهد باید در اسرع وقت تدوین شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه