سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

سرپرست مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت

پرونده های املاک شهرداری و حقوق های نجومی در مجتمع قضایی کارکنان دولت در حال بررسی است

سرپرست مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت درباره آخرین وضعیت پرونده سردار رویانیان گفت: این پرونده به مجتمع کارکنان دولت آمده و تعیین شعبه شده اما هنوز زمان محاکمه تعیین نشده است.

سید حمیدرضا حسینی

به گزارش خبرگزاری موج، سید حمیدرضا حسینی در گفتگو با خبرنگاران درباره آخرین وضعیت پرونده املاک شهرداری اظهار کرد: در این ارتباط ۱۲ پرونده به مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت ارسال شده بود که تعدادی از این پرونده‌ها رسیدگی و منتهی به صدور رأی شده و تعدادی دیگر هنوز در دست رسیدگی است.

سرپرست مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت در پاسخ به این سوال که آیا آن تعدادی که رأی صادر شده، مربوط به مدیران شهرداری هستند یا خیر؟ گفت: این افراد مدیر شهرداری نیستند و هنوز برای مدیران شهرداری حکمی صادر نشده است.

حسینی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا رسیدگی به پرونده حقوق‌های نجومی پایان یافته است یا خیر افزود: هنوز رسیدگی به تعدادی از این پرونده‌ها باقی مانده است؛ البته تعداد پرونده‌های مرتبط با حقوق‌های نجومی زیاد است که تعدادی از آنها محکوم شدند یا برائت گرفتند و برخی دیگر نیز همچنان در دست رسیدگی است.

این مقام قضایی همچنین درباره آخرین وضعیت پرونده یاسین رامین و اینکه رئیس جمعیت هلال احمر از صدور قریب الوقوع حکم این پرونده خبر داده بود گفت: هنوز در این پرونده حکمی صادر نشده زیرا رسیدگی به آن پایان نیافته بلکه دو یا سه جلسه برگزار شده و رسیدگی‌ها ادامه دارد.

وی در خصوص آخرین وضعیت پرونده سردار رویانیان نیز اظهار داشت: این پرونده به مجتمع قضایی ویژه کارکنان دولت آمده و تعیین شعبه شده اما هنوز زمان محاکمه تعیین نشده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه