سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران:

بدخواهان نظام و مردم به دنبال ایجاد ناامنی هستند

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران گفت: نهادینه شدن مردم سالاری دینی افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی ایران است که مشارکت بسیار بالای مردم در انتخابات شاهد بر این مهم است. بدخواهان نظام و مردم به دنبال ایجاد ناامنی هستند. لذا اگر در انتخابات‌ها مشارکت مردم وجود نداشته باشد باید نگران باشیم.

فرمانداری تهران

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالعظیم رضایی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران در جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان تهران که در آن تودیع و معارفه معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران نیز برگزار شد، اظهار کرد: از حسن اعتماد آقای فرهادی فرماندار تهران تشکر و همچنین استاندار تهران که با پیشنهاد تصدی بنده بر معاونت سیاسی انتظامی فرمانداری تهران موافقت کردند تشکر می‌کنم. امیدوارم بتوانم در سایه تلاش‌ها و فعالیت‌هایی که انجام می‌دهم قدردان این اعتماد باشم.

وی افزود: توفیق خدمت در نظام جمهوری اسلامی ایران موهبتی است که باید این فرصت را غنیمت بشماریم و بدانیم عمر خدمت کوتاه است لذا باید حداکثر تلاش برای خدمت به مردم را به کار بگیریم.

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران ادامه داد: مردم ولی نعمت ما هستند و هر چه اراده مردم باشد مسئولین باید در جهت تحقق آن تلاش کنند. باید به درستی به مطالبات مردم پاسخ دهیم و این مهم محقق نخواهد شد مگر با وحدت، همدلی و اعتقاد به اینکه مردم همه کاره هستند.

وی با تاکید بر اینکه قطعا پتانسیل‌های بسیار خوبی داریم که باید از آنها به خوبی و در جهت منافع مردم استفاده کنیم، اظهار کرد: باید از ظرفیت جوانان و ظرفیت‌های عظیم اجتماعی به خوبی بهره‌مند شویم.

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران با اشاره به اینکه حفظ امنیت و ارتقای آن در رأس وظایف وزارت کشور قرار دارد، افزود: قطعا در سایه امنیت می‌توانیم سایر حوزه‌ها را به خوبی پیگیری کنیم. افتخار می‌کنیم که در کشور ما به ویژه در تهران بزرگ با وجود انبوه جمعیت و پیچیدگی‌ها، امنیت به بهترین شکل آن حاکم است که باید برای این امنیت از همه کسانی که در این حوزه تلاش می‌کنند تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: نهادینه شدن مردم سالاری دینی افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی ایران است که مشارکت بسیار بالای مردم در انتخابات شاهد بر این مهم است. بدخواهان نظام و مردم به دنبال ایجاد ناامنی هستند. لذا اگر در انتخابات‌ها مشارکت مردم وجود نداشته باشد باید نگران باشیم.

رضایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع حقوق شهروندی که مورد تاکید رئیس جمهوری نیز هست اشاره کرد و افزود: باید ما نیز حقوق مردم را به رسمیت بشناسیم. بی تردید اگر مردم با حقوق خود آشنا شوند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی افزود: بحث امر به معروف و نهی از منکر برای پیشگیری از بسیاری از مشکلات اثرگذار است اما امروز امر به معروف و نهی از منکر به صورت فردی در جامعه اثرگذاری لازم را ندارد. لذا باید به نهادهای مدنی احزاب و تشکل‌ها احترام بگذاریم و کمک کنیم آنها در جهت تحقق این مهم گام بردارند. اگر احزاب و تشکل‌های سیاسی را افزایش دهیم مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف را توانسته‌ایم جلب کنیم.

معاونت سیاسی انتظامی فرمانداری تهران تاکید کرد: ظرفیت‌های تهران بسیار گسترده است و وظیفه ما مسئولین است که از این ظرفیت‌ها با همراهی و همدلی همه آحاد مردم بهترین بهره را ببریم. نباید منتظر معجزه باشیم بلکه این وظیفه فرد فرد ماست که از این فرصت خدمت به نحو شایسته و مطلوب استفاده کنیم. باید با کمک یکدیگر مشکلات را حل کنیم و اگر وحدت داشته باشیم بی تردید اگر تمام دنیا هم جمع شود نمی‌توانند به ما آسیبی بزنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه