سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

محسن هاشمی:

هرگونه آزار مردم و ترافیک اطراف نمایشگاه بین المللی به عهده مسئولین وزارت صنعت است/ با اعصاب و روان مردم تهران بازی نکنید

رئیس شورای شهر تهران به برگزار نمایشگاه کتاب تهران در مصلی واکنش نشان داد و گفت : من از رئیس جمهور، وزیر کشور و استاندار می‌خواهم جلوی برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها را بگیرند. در این شرایط هرگونه آزار مردم و ترافیک اطراف نمایشگاه بین المللی به عهده مسئولین وزارت صنعت و مسئولین شرکت‌های نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران است.

پنجاه و هشتمین جلسه شورای شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران امروز صبح پیش از آغاز جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران حاضر شد و نسبت به تصمیم وزارت صنعت برای برگزاری نمایشگاه خودرو در نمایشگاه بین‌المللی تهران واکنش نشان داد و ضمن مخالفت جدی با برگزاری این نمایشگاه گفت: آقای مکارم موظف به جلوگیری از نمایشگاه خودرو در این محل است.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: رئیس جمهور، استاندار و وزیر کشور هم با برگزاری نمایشگاه‌های پر مخاطب در اطراف بزرگراه چمران و داخل نمایشگاه بین‌المللی کاملا مخالف بودند.

وی با بیان اینکه امکانات در شهر آفتاب فراهم است و مترو هم در آنجا ایستگاه دارد، تأکید کرد: ایجاد مزاحمت برای مردم از طریق برگزاری این نمایشگاه معنا ندارد و من قبلا هم تذکر داده‌ام، ولی گوش به حرف ما نداده‌اند.

هاشمی خاطر نشان کرد: بنده با آقای شریعتمداری وزیر صنعت صحبت می کنم و از آقای حسینی مکارم، نیروی انتظامی و سردار مهماندار می‌خواهم که بر اساس مصوبات قبلی عمل کنند و اجازه ندهند که تخلفی صورت بگیرد، زیرا این به ضرر مردم شهر تهران است.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: رئیس جمهور، وزیر کشور و استاندار هم دستور داده‌اند که نمایشگاه در این محل برگزار نشود و در حال حاضر نمایشگاه توسط مجریانی که زیر نظر آن‌ها کار می‌کنند در حال برگزاری است. دستور آن‌ها توسط افراد زیر مجموعه خودشان روی زمین مانده است.

وی با اشاره به برگزار نمایشگاه کتاب تهران در مصلی اظهار کرد: علی رغم اینکه در آن محل دو ایستگاه مترو وجود دارد، همچنان شاهدیم که ترافیک ایجاد می‌شود و من از رئیس جمهور، وزیر کشور و استاندار می‌خواهم جلوی برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها را بگیرند.

هاشمی با تأکید بر اینکه از آقای شریعتمداری هم می‌خواهم ناهماهنگی‌ها را گسترش ندهد، اظهار کرد: اعضای شورا و سرپرست شهرداری تهران اقداماتی انجام داده‌‌اند که ثمر بخش نبوده است و در این شرایط هرگونه آزار مردم و ترافیک اطراف نمایشگاه بین المللی به عهده مسئولین وزارت صنعت و مسئولین شرکت‌های نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران است.

رئیس شورای شهر تهران در پایان اظهار کرد: از مسئول نمایشگاه می‌خواهم اینگونه در شرایط نوسان قیمت ارز و سکه با اعصاب و روان مردم تهران بازی نکند، زیرا این وضعیت به نفع کشور نیست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه