سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

شاخص کیفیت هوای تهران ۱۷ بهمن به ۱۷۷ رسید

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: کیفیت هوای هم اکنون پایتخت ۱۷۷ و همچنان در شرایط ناسالم برای همه‌ گروه‌ها است.

آلودگی هوا

به گزارش خبرگزاری موج، حسین شهبازی شاخص کیفیت هوای تهران ۱۷ بهمن را ۱۷۷ و همچنان ناسالم برای همه گروه های اعلام کرد.

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفیت هوای بیشتر مناطق پایتخت طی امروز در شرایط ناسالم برای همه اقشار جامعه است و انتظار می‌رود تا فردا شرایط کیفیت هوای بیشتر مناطق شهر تهران در محدوده بین شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و شرایط ناسالم برای همه افراد جامعه قرار گیرد.

اظهار کرد: پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا حاکی از برقراری شرایط جوی نسبتا آرام طی امروز (۱۷ بهمن) است و به تدریج از شبانگاه بر میزان ناپایداری جوی افزوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه این وضعیت فردا (۱۸ بهمن) کمابیش ادامه خواهد داشت، گفت: در این روز برای برخی ساعات وزش باد مؤثر به بزرگی بین ۳ تا ۵ متر بر ثانیه و بارش پراکنده و خفیف در شبانگاه انتظار می‌رود.

شاخص کیفیت هوای تهران

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ادامه داد: با تداوم این شرایط جوی در روز پنجشنبه (۱۹ بهمن) برای برخی ساعات بویژه صبحگاه وزش باد موثر و بارش باران پیش‌بینی می‌شود. همچنین دما طی دو روز آینده به طور نسبی کاهش خواهد یافت.

شهبازی در پایان با اشاره به اینکه کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ۸ صبح امروز با شاخص ۱۷۵ در شرایط ناسالم برای همه‌ی گروه‌ها قرار داشت، گفت: کیفیت هوای هم اکنون پایتخت ۱۷۷ و همچنان در شرایط ناسالم برای همه‌ گروه‌ها است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه