سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

عیسی کلانتری:

کشور روزهای سخت آبی در پیش دارد/باید در مصرف آب صرفه جویی کنیم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: باید خود را با شرایط اقلیمی تطبیق دهیم و در مصرف آب صرفه جویی کنیم زیرا کشور روزهای سخت آبی در پیش دارد.

عیسی کلانتری

به گزارش خبرگزاری موج، عیسی کلانتری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره موضوع انتقال آب از خوزستان اظهار کرد: موضوع انتقال آب جزو مسئولیت‌های وزارت نیرو است و ما فقط به لحاظ زیست محیطی در این زمینه اعلام نظر می‌کنیم. اکنون خوزستان مشکل ریزگرد و خشک شدن تالابها را دارد و کارون قدرت پالایش خود را از دست داده است.

وی ادامه داد: ما می خواهیم حق آبه محیط زیست را از وزارت نیرو بگیریم اما وقتی وزارت نیرو می گوید من در خوزستان آب کافی ندارم ما نمی‌توانیم مشکلات زیست‌محیطی استان را حل کنیم. وقتی وزارت نیرو گفت در خوزستان آبی ندارم که حق‌آبه محیط زیست خوزستان را بدهم، ما محاسبه کردیم که در خوزستان بیش از ۳ میلیارد مترمکعب آب اضافی نسبت به نیاز کشاورزی مصرف می‌شود. در واقع نسبت به آنچه در خوزستان در کشاورزی تولید می شود، آب هدر می‌رود.

کلانتری تاکید کرد: در خوزستان آب هست اما مدیریت آب نیست. خوزستان حداقل به ۱.۵ میلیارد مترمکعب حق‌آبه محیط زیست نیاز دارد اما وقتی آب در کشاورزی هدر برود، آبی وجود نخواهد داشت که مشکلات زیست محیطی استان حل شود. در خوزستان آب کافی وجود دارد اما باید در مصرف آب صرفه جویی کنیم تا حق‌آبه محیط زیست را هم بدهیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه خشکسالی در کشور کماکان ادامه دارد و بارش‌ها نسبت به سال قبل ۲۰ درصد و نسبت به بلندمدت ۴۰ درصد کاهش داشته است و همزمان با افزایش درجه حرارت هوا هم مواجهیم گفت: این شرایط نیاز ما را به آب بیشتر می کند بنابراین باید خود را با شرایط اقلیمی تطبیق دهیم و در مصرف آب صرفه جویی کنیم زیرا کشور روزهای سخت آبی در پیش دارد. ما باید حتما الگوی مصرف کشت خود را تغییردهیم و در مصرف آب صرفه جویی کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه