سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر تهران :

۱۰۰۰ ساختمان بلندمرتبه پایتخت روی گسل ساخته شده است

عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر تهران از ساخته شدن ۱۰۰۰ ساختمان بلند مرتبه روی گسل های پایتخت اشاره کرد و خواستار بازنگری مجدد در طرح جامع و تفصیلی شهر تهران شد.

ساختمان بلند مرتبه

به گزارش خبرگزاری موج، احمد مسجدجامعی  با بیان این مطلب افزود: بنا بر اطلاعات موجود تهران ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در بافت ناپایدار و ۱.۵ میلیون نفر نیز در بافت فرسوده سکونت دارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر معضل نیمی از جمعیت شهر تهران بافت فرسوده و ناپایدار است و دولت نیز باید توجه ویژه‌ای به این بخش داشته باشد و تسهیلاتی نیز قائل شود.

مسجد جامعی با اشاره به اینکه باید بافت فرسوده و ناپایدار را در جهات مختلف در اولویت قرار دهیم، ادامه داد: بخشی از بافت تاریخی ما در مناطق ۱۱، ۷، ۱ و ۲ در بافت تاریخی قرار دارد، گفت: سیاست‌گذاری‌ها در قالب بافت فرسوده بسیار حائز اهمیت است و باید به نحوی پیش برویم که موجب حفظ بافت و میراث تاریخی در شهر شویم.

وی با اشاره به حفظ میراث تاریخی شهر تهران یادآور شد: میراث تاریخی را نمی‌توان امروز ساخت. عنوان مثال ساختمان شهرداری تهران که در میدان امام خمینی (ره) واقع شده است باید با نیاز امروز و با توجه به بافت تاریخی آن ساخته شود.

به اعتقاد وی؛ باید اولویت ما به پروژه‌ها و فعالیت‌های محله محور باشد ما در گذشته به پروژه‌های بزرگ توجه کردیم که بخشی از آنها نیز نیمه‌تمام باقی ماند ولی می‌توانیم به تکیه‌های تهران کمک کنیم و یا پارک‌های محله‌ای بسازیم که نیازهای آن محله را برآورده کنیم.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: در شرایط کنونی  بسیاری از محلات شهر تهران مدرسه ندارد و ۳۰ درصد ترافیک اول مهر نیز به دلیل مشکل شهرسازی ما است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه