هوای تهران ناسالم است

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفی هوای پایتخت طی امروز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است و انتظار می‌رود تا فردا همراه با کاهش نسبی غلظت آلاینده‌ها، شرایط کیفی هوای بیشتر مناطق شهر تهران در محدوده بین شرایط سالم و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گیرد.

آلودگی هوا

به گزارش خبرگزاری موج، اظهار کرد: نتایج حاصل از پیش‌بینی پارامترهای هواشناسی برای ایستگاه مهرآباد نشان دهنده برقراری شرایط جوی نسبتا آرام طی امروز ( ۹ آذر) است و به تدریج از بعد ازظهر بر میزان ناپایداری جوی افزوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه امروز در برخی ساعات وزش باد موثر به بزرگی ۳ تا ۵ متر بر ثانیه از سمت نواحی غربی - جنوب غربی انتظار می‌رود، تصریح کرد: فردا (۱۰ آذر) با تداوم این شرایط برای برخی ساعات وزش باد موثر پیش‌بینی می شود.

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه این شرایط طی روز شنبه کمابیش ادامه خواهد داشت، گفت: دما تا پایان هفته کاهش محسوسی خواهد یافت.

شهبازی در پایان با بیان اینکه کیفیت هوای 24 ساعت گذشته تهران منتهی به 8 صبح با شاخص 116 در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت، اظهار کرد: کیفیت هوای هم‌اکنون پایتخت نیز با شاخص 128 در شرایط ناسالم برای گروه‌های است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه