سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد

جانشین پلیس راهور خبر داد:

نقص فنی در ترمز احتمال سقوط اتوبوس در دره جاجرود

جانشین پلیس راهور گفت: هنوز بررسی‌های پلیس در مورد علت سقوط مرگبار اتوبوس در دره جاجرود قطعی نشده اما احتمال اینکه نقص فنی سبب این حادثه شده باشد وجود دارد.

اتوبوس چپ شده

به گزارش خبرگزاری موج، سردار موسی امیری پیش از ظهر یک‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی درباره حادثه سقوط اتوبوس مسافربری بین‌شهری بامداد سه‌شنبه ۲۱ شهریورماه جاری اظهار کرد: طبق اعلام مسافران و راننده، اتوبوس دارای مشکل نقص فنی در قسمت ترمز بوده است.

سردار امیری افزود: بر اساس گفته مسافران، راننده اتوبوس اعلام کرده ترمز دچار مشکل شده و برای توقف تلاش بسیاری کرد اما موفق نشده و درنهایت منجر به سقوط شده است.

وی تصریح کرد: تا زمان قطعی شدن بررسی‌های پلیس نمی‌توان نقص فنی اتوبوس را علت اصلی سقوط به دره اعلام کرد.

جانشین پلیس راهور بیان کرد: پرونده این تصادف دل‌خراش تشکیل‌شده و از طرف دادستان کشور و دادستان تهران در حال بررسی است.

سردار امیری گفت: پس‌ازاین تصادف مرگبار دادستان کشور در حال بررسی علت افزایش تصادفات در کشور است تا دستگاه‌های مربوطه پاسخگوی وظایف خود در این حوادث باشند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه