مدیر کل پیش بینی و هشدار سازمان شناسی هشدار داد

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به وقوع بارش پراکنده در تعدادی از استان‌ها طی دو روز آینده، نسبت به وقوع احتمالی سیلاب‌های محلی هشدار داد.

مفقود شدن ۲ نفر بر اثر سیلاب علی آبادکتول

به گزارش خبرگزاری موج، احد وظیفه گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی و خروجی مدل‌ها، امروز و روز شنبه در دامنه‌های جنوبی زاگرس، مناطق جنوبی و نیمه غربی فارس، برخی مناطق کهگیلویه و بویر احمد، مناطق شمالی و نیمه شرقی بوشهر، ارتفاعات چهارمحال و بختیاری و ارتفاعات شرق خوزستان رشد ابر و رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روز یکشنبه نیز بارش‌ها در مناطق ذکر شده تقویت می‌شود و ناپایداری به دامنه‌های زاگرس مرکزی در غرب اصفهان و شرق لرستان نیز کشیده می‌شود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی گفت: از بعدازظهر فردا (شنبه ۲۵ شهریورماه) با گذر موجی از نوار شمالی کشور، ابتدا در مناطقی از شمال غرب و روز یکشنبه علاوه بر شمال غرب درارتفاعات غرب و ارتفاعات البرز مرکزی نیز رشد ابر، رگبار پراکنده باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه تاکید کرد: با توجه به اینکه در این روزها رگبار موقت باران به شکل ناگهانی رخ می‌دهد و روان‌آب حاصل می‌تواند به طور موقت موجب سیلاب محلی در مسیل‌ها شود؛ از اینرو توصیه می‌شود عشایر برای جلوگیری از خسارت احتمالی در مناطق یاد شده و در بازه‌های زمانی بعدازظهر تا اوایل شب آمادگی لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: در سه روز آینده در بعضی ساعات در نوار شرقی کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در منطقه زابل گاهی با گرد و خاک همراه خواهد بود.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه