سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

با حضور وزیر علوم؛

موزه تخصصی و گنجینه ذخایر ژنتیکی گلسنگ‌های ایران افتتاح شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، موزه تخصصی و گنجینه ذخایر ژنتیکی گلسنگ‌های ایران (هرباریوم) را در محل این سازمان افتتاح کرد.

حاشیه آخرین جلسه هیات دولت یازدهم

به گزارش خبرگزاری موج، محمد فرهادی امروز در آیین افتتاح موزه تخصصی و گنجینه ذخایر ژنتیکی گلسنگ های ایران (هرباریوم) گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰۰ نوع گلسنگ در ایران موجود است که ۹۱۰ نوع آن به صورت علمی نام‌گذاری شده است و هم اکنون ۳۰۰ نوع گلسنگ در این موزه در معرض دید و استفاده محققان قرار دارد.

وی افزود: گلسنگ‌ها عموما با قارچ‌ها و جلبک‌ها همزیستی دارند و در تهیه گیاهان دارویی و تحقیقات علوم کشاورزی و زراعی اهمیت زیادی دارند و امروزه از آنها برای تهیه برخی از داروهای آنتی بیوتیک، ضد قارچ و تحریک سیستم ایمنی بدن استفاده می‌شود.

دکتر فرهادی با اشاره به اینکه تنها آسیب گلسنگ‌ها به مجموعه‌های باستانی و آثار تاریخی است، گفت: محققان سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران روشی را برای مبارزه نرم با گلسنگ‌ها ابداع کرده‌اند که هیچ‌گونه تخریب، تغییر رنگ و یا ضرر دیگری برای نقش برجسته و سایر نقوش ندارد.

در جریان بازدید وزیر علوم از موزه تخصصی و گنجینه ذخایر ژنتیکی گلسنگ‌های ایران مقرر شد فهرست مشخصات گونه‌های گلسنگ‌های ایران در قالب یک پروژه علمی تعریف و پس از انتشار در مجامع علمی داخلی و بین‌المللی ارائه شود.

در ادامه این بازدید، فرهادی از پژوهشکده کشاورزی و تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران بازدید کرد و در جریان فعالیت‌های آنان قرار گرفت.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فتح‌الله مضطر زاده رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، دکتر عبدالحسین فریدون مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی و دکتر بهزاد قره‌یاضی رئیس امور پژوهشی و فناوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و رئیس انجمن علمی ایمنی زیستی وزیر علوم را در این بازدید و افتتاح موزه تخصصی و گنجینه ذخایر ژنتیکی گلسنگ‌های ایران همراهی می‌کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه