سرخط خبرها
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری خبر داد

صرفه‌جویی سالانه ۶۰۰ میلیون دلار ارز با تولید داروهای پیشرفته

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: تولید داروهای پیشرفته در حوزه زیست‌فناوری منجر به صرفه‌جویی ارزی سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون دلار شده است.

مصطفی قانعی

به گزارش خبرگزاری موج، مصطفی قانعی درباره تولید داروهای حوزه زیست فناوری در کشور، اظهار داشت:  تولید داروهای پیشرفته در این حوزه، منجر به صرفه‌جویی ارزی سالانه بیش از ۶۰۰  میلیون دلار شده است. این داروها اغلب برای درمان بیماری‌های صعب‌الاعلاج مانند سرطان، ام اس و غیره مصرف می‌شوند.

وی افزود: در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌های موجود با حمایت‌های مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به ویژه ستاد توسعه زیست فناوری که تقریبا از 8 سال قبل آغاز شده است، در بخش‌های مختلف حوزه زیست فناوری شاهد موفقیت شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید محصولات استراتژیک مورد نیاز کشور هستیم. 

به گفته قانعی، به عبارت بهتر،  استعدادهای متخصصین ایرانی در مدت کوتاهی تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده است. همچنین در بررسی فهرست جدید تحریم‌های دولت آمریکا علیه ایران به خوبی کرد تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها مشهود است. 

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه افزود: از  بهمن سال گذشته، ۴۱  قلم کالا برای ارسال به ایران نیازمند مجوز ویژه از خزانه‌داری امریکا است که از این میان تعداد ۲۱ قلم آن با برنامه‌ریزی و حمایت قبلی  معاونت علمی ریاست‌جمهوری و ستاد توسعه زیست‌فناوری، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان زیست‌فناوری تولید شده است.

قانعی ادامه داد: این داروها علاوه بر رفع نیاز داخل آمادگی صادرات را هم دارند، تعداد ۶ قلم کالا، تجهیزاتی است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر نمونه‌سازی آنها با موفقیت انجام شده است و در سال‌های آتی تولید صنعتی آنها توسط شرکت‌های ایرانی انجام می‌شود.

به گفته وی، مابقی داروها، یعنی تنها ۱۴ مورد، شامل تجهیزاتی است که در کشور تولید نمی‌شوند و ستاد توسعه زیست‌فناوری برنامه حمایتی خود را برای تولید داخلی آنها اعلام کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه