سرخط خبرها
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

فتاح خبر داد

کاهش ۱۰ درصدی آمار مستمری‌بگیران کمیته امداد

رئیس کمیته امداد کشور با بیان این‌که سال گذشته ۱۰ درصد آمار مستمری‌بگیران بدلیل توانمندسازی کاهش یافت اظهار کرد: به همان میزان که از مستمری‌بگیران کاسته می‌شود به همان میزان، نیازمندان جدیدی را تحت پوشش می‌گیریم.

فتاح

به گزارش خبرگزاری موج، پرویز فتاح در سفر به لرستان در دیدار با آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، از اعزام ۱۵۰هزار نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) کشور به مشهد مقدس خبر داد و با بیان این‌که سهم خوبی برای سفر زیارتی به استان لرستان اختصاص دادیم، گفت: تمام افرادی‌که از طرف کمیته امداد به سفر زیارتی مشهد اعزام می‌شوند وعده‌های غذایی مهمان حرم امام هشتم هستنند.

وی با بیان این‌که با مساعدت مجلس شورای اسلامی امسال ۲ برابری پرداخت وام به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد را نسبت به سال گذشته خواهیم داشت، ادامه داد: سال گذشته ۱۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ۱۰۰ هزار نفر از خانواده‌های کمیته امداد پرداخت شد که امسال این رقم به ۲۱۰۰  میلیارد تومان رسیده است، این در حالی‌است که سهم استان لرستان از اشتغال در سال گذشته ۴۵۰۰ فقره وام بود که امسال به ۱۰ هزار وام خواهد رسید.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور خاطرنشان کرد: وضعیت کمیته امداد در استان لرستان مطلوب است و یکی‌از عوامل آن هم همکاری نماینده ولی‎فقیه و استانداری است چراکه وحدت اساس توفیقات است.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۱۰ درصد آمار مستمری‌بگیران کاهش یافت، عنوان کرد: به همان میزان که از مستمری‌بگیران کاسته می‌شود به همان میزان، نیازمندان جدیدی را تحت پوشش می‌گیریم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه