سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی:

تنها حدود ۲ درصد فرزندان، والدین «سالمند» خود را مورد حمایت قرار می دهند

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با بیان آنکه بر اساس آمار سال گذشته ۸.۳ درصد از جمعیت کشور ایران را سالمندان بالای ۶۰ سال تشکیل می‌دهند، افزود: با توجه به آمارهای امروزی در حوزه سالمندی می توان حدس زد که در سال ۱۴۰۴، ایران از نظر سالمندی در وضعیت خوبی قرار نخواهد داشت.

احمد دلبری

به گزارش خبرگزاری موج، احمد دلبری با اشاره به چالش های سالمندی در کشور گفت: سن سالمندی در کشورهای مختلف تعاریف گوناگونی دارد، به طوریکه کاهش عملکرد جسمی، روانی و اجتماعی فرد و همچنین سن شناسنامه‌ای می تواند در این موضوع تاثیرگذار باشد.

وی همچنین با بیان آنکه کشورهای توسعه یافته سن سالمندی خود را بر اساس استاندارد افراد ۶۵ سال به بالا معرفی کرده اند گفت: این در حالیست که بر اساس این استاندارد در ایران افراد بالای ۶۰ سال سالمند محسوب می شوند.

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در خصوص شرایط خدمات رسانی به سالمندان نیز گفت: خدماتی که امروزه در کشور به سالمندان ارائه می شود، خدماتی متکی بر خانواده است.

دلبری که در  برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد، همچنین با اشاره به سیاست های کشورهای اروپایی در حوزه سالمند، عنوان کرد: کشورهای توسعه یافته و اروپایی با توجه به برنامه ریزیهای بلند خود، امروزه از مواجهه با پدیده سالمندی غافل گیر شده‌اند.

وی در باره «سند واحد سالمندی» در کشور، گفت: سند واحد سالمندی در کشور بعد گذشت سالهای بسیاری از طرح آن، میان وزرات بهداشت و رفاه در پروسه  رفت و آمد است، به طوریکه در همه این سالها این سند واحد به مرحله اجرا نرسیده است.

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین با اشاره به «فرزندان حمایت گر از سالمندان» افزود: امروزه فقط حدود ۲ درصد از فرزندان افراد سالمند، پدر یا مادر خود را مورد حمایت قرار می دهند؛ این درحالیست که بر اساس پیش بینی های انجام شده، پس از گذشت چند سال خانواده ها دیگر توان حمایت و مدیریت سالمندان خود را نخواهند داشت، بر همین اساس برای حمایت و کنترل سالمندی به برنامه های بسیار جدی و دقیق نیاز است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه