سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

مدارس چه استان‌هایی فردا تعطیل است؟

ادارات آموزش و پرورش ۲۱ استان کشور وضعیت تعطیلی مدارس خود در فردای انتخابات - شنبه ۳۰ اردیبهشت - را اعلام کردند.

تعطیلی مدارس

به گزارش خبرگزاری موج، با توجه به مشارکت گسترده مردم در انتخابات و احتمال تمدید زمان رای گیری و طولانی شدن زمان شمارش آرا و همچنین استفاده  از فضاهای آموزشی و مشارکت گسترده فرهنگیان در امر برگزاری انتخابات، مدارس بیشتر استان‌ها فردا تعطیل است.

براین اساس، با تصمیم ادارات آموزش و پرورش استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اردبیل، ایلام، خراسان جنوبی، زنجان، فارس، قزوین، گلستان، گیلان، مازندران،‌ همدان، یزد، تهران و اصفهان  فردا(شنبه) تمام مدارس این استان‌ها تعطیل هستند.

در استان‌های خراسان رضوی و لرستان نیز مدارسی که شعب اخذ رای بودند فردا تعطیل هستند و سایر مدارس دایر است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در مورد وضعیت مدارس این استان در روز شنبه اعلام کرد: مدارسی که شعبه اخذ رای بودند فردا تعطیل هستند.

وی در مورد مدارسی که عوامل اجرایی آنها امروز در روند فعالیت انتخابات مشغول بودند عنوان کرد: مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق تابعه با هماهنگی فرمانداران می‌توانند در مورد تعطیلی مدارس تصمیم بگیرند.

مدارس استان کرمان که شعبه اخذ رای بودند هم فردا تعطیل هستند و همچنین حضور کارکنان و معلمانی که درگیر روند برگزاری انتخابات بودند در روز شنبه الزامی نیست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه