سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مهار شعله‌های آتش در کارگاه خیاطی/ ۵ کارگر دچار سوختگی شدند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از  وقوع آتش سوزی در یک کارگاه خیاطی واقع در محدوده پاسگاه نعمت آباد خبرداد.

آتش نشان

سید جلال ملکی در گفت و گو با خبرگزاری موج، دربارهٔ جزییات این حادثه گفت: ساعت ۲۰ و ۳۳ دقیقه دیشب، آتش‌سوزی در محل پاسگاه نعمت‌آباد، خیابان طالقانی به نیروهای سازمان آتش‌نشانی اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه سازمان آتش‌نشانی در محل حاضر و امدادرسانی‌های خود را آغاز کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی با اشاره به وضعیت محل حادثه اظهارکرد: حریق در زیر زمین ۵۰ متری یک خانه قدیمی رخ داده بود و به دلیل تبدیل شدن این زیر زمین به کارگاه خیاطی، زمان حضور آتش‌نشان‌ها پوشاک تولید شده در حال سوختن بودند.

ملکی از مصدوم شدن ۵ تن در این حادثه خبر داد و تصریح کرد: در این حادثه ۵ کارگر که یکی از آنها زن و ۴ تن دیگر مرد بودند، دچار سوختگی شده و از سوی آتش‌نشان‌ها به نیروهای اورژانس تحویل داده شدند.

وی در خصوص علت حادثه خاطرنشان کرد: پس از حضور کارشناس آتش‌نشانی در محل حادثه و بررسی وضعیت، مشخص شد علت حریق نشت گاز از شیلنگ گازی بوده است که برای انشعاب گرفته شده بوده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی در رابطه با زمان اتمام عملیات آتش‌نشان‌ها اذعان کرد: آتش‌نشان‌ها ساعت ۲۰ و ۵۸ دقیقه پس از اقدامات لازم، عملیات خود را به اتمام رساندند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه