سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

کشف بیش از یک تن حشیش و هروئین در استان تهران

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از عملیات مشترک با پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ و کشف یک تن و ۲۳۶ کیلوگرم حشیش و هروئین در اسلامشهر خبر داد.

مواد مخدر

به گزارش خبرگزاری موج، سردار محسن خانچرلی گفت: با اقدامات اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر غرب استان تهران و تهران بزرگ، سرنخی از فعالیت یکی از قاچاقچیان شاخص موادمخدر به نام «بهرام» که در تهیه و توزیع موادمخدر در غرب استان تهران فعالیت داشت، به دست آمد، با پیگیری ها و گسترش چتر اطلاعاتی پلیس، مشخص شد قاچاقچی موادمخدر به تازگی مقادیر قابل توجهی موادمخدر را از قاچاقچیان شرق کشور تهیه و به منزلی در شهرک واوان اسلامشهر منتقل کرده است تا در فرصت مناسب، موادمخدر را توزیع کند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران افزود: با شناسایی محل نگهداری موادمخدر، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر غرب استان تهران و شهرستان اسلامشهر در عملیاتی مشترک با ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ در قالب سه تیم عملیاتی پس از هماهنگی با مقام قضائی ، با ورود به منزلی در اسلامشهر موفق به دستگیری سه قاچاقچی موادمخدر شدند.

سردار خانچرلی با اشاره به عملیات ویژه پلیس در روز اول سال جدید بیان داشت: در بازرسی از منزل قاچاقچیان، مقدار یک تن و۱۶۰کیلوگرم حشیش و ۷۶ کیلو و۴۰۰ گرم هروئین کشف شد.

رئیس پلیس غرب استان تهران تصریح کرد: در ادامه، ماموران انتظامی در دو عملیات دیگر موفق به دستگیری سر دسته این باند قاچاق موادمخدر به نام " بهرام" در اسلامشهر و همچنین دو تن از اعضای دیگر این باند شدند.

به گفته سردار خانچرلی در این عملیات ها، سه دستگاه خودرو هیوندا ای ایکس ۵۵، پراید و پژو ۴۰۵ از قاچاقچیان توقیف و به همراه قاچاقچیان و موادمخدر مکشوفه به پلیس مبارزه با موادمخدر انتقال داده شدند و در این راستا پرونده قضائی تشکیل شده و تحت بررسی است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه