در گفتگو با موج عنوان شد

مصدومیت ۷۲۵ مسافر در جاده‌های کشور/ اسکان ۱۹۷ مسافر نوروزی در پایگاه‌های امدادی

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از مصدومیت ۷۲۵ مسافر در جاده‌های کشور خبر داد و گفت: ۱۹۷ مسافر نوروزی طی ۶ ساعت گذشته در پایگاه‌های امدادی نیز اسکان موقت یافته‌اند .

طرح ملی امداد و نجات نوروزی

مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، درباره طرح ملی امداد و نجات نوروزی اظهار داشت:‌ از آغاز این طرح تاکنون  ۴۳۲ مورد ماموریت توسط نیروهای هلال‌احمر انجام شده که  ۵۶ درصد از مأموریت‌های امداد و نجات مربوط به سوانح و حوادث ترافیکی بوده است.

وی  در ادامه با بیان اینکه در این مدت حدود دو هزار نفر امدادرسانی شدند و ۲۲۵ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند، گفت: همچنین ۵۰۰ مسافر به صورت سرپایی خدمات دریافت کردند و در این مدت ۵۳ مصدوم که به دلیل سوانح ترافیکی در خودروها گرفتار شده بودند رهاسازی شده  و از مرگ نجات پیدا کردند.

به گفته رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ، ۱۹۷ مسافر نوروزی طی ۶ ساعت گذشته در پایگاه‌های امدادی نیز اسکان موقت یافته‌اند و خدمات لازم به آنها ارائه شده است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه