سرخط خبرها
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان
  • انتقاد وزارت صمت از فرمول قیمت‌گذاری خودرو
  • کشف ۱۸۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در دو واحد صنعتی در استان تهران
  • ۵ بانک جدید به شبکه خرید اسکناس حاصل از صادرات پیوستند

رئیس انجمن داروسازان ایران اعلام کرد

فعالیت ۱۲هزار داروخانه در کشور/بدهی سنگین بیمه‌ها به داروخانه‌ها

رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: در حال حاضر سازمان‌های بیمه‌گر ۴۰ هزار میلیارد ریال به داروخانه‌های سطح کشور بدهی دارند.

داروخانه

به گزارش خبرگزاری موج، رهبر مژدهی ‌آذر در حاشیه همایش چالش‌های بیمه‌های پایه درمانی که در هتل پارس مشهد برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیمه‌ها به داروخانه‌های کشور ۴۰ هزار میلیارد ریال بدهکار هستند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۲ هزار داروخانه در کشور وجود دارد که ۲۲ هزار داروساز در آن‌ها مشغول به کار هستند و استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان بیشترین تعداد داروخانه و داروساز را در کشور دارند.

وی با اشاره به اینکه مطالبات داروخانه‌ها از بیمه تامین اجتماعی، سلامت و نیروهای مسلح بین پنج تا هفت ماه تاخیر دارد، اضافه کرد: تنها سه درصد مطالبات بیمه‌ها به داروخانه‌های مربوط به بخش دولتی است و ۹۷ درصد به بخش خصوصی بازمی‌گردد.

مژدهی ‌آذر عنوان کرد: در صورتی که سازمان‌های بیمه‌گر بدهی‌های خود را پرداخت نکنند، داروخانه‌ها با مشکلات جدی‌تری روبه‌رو خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: انجمن داروسازان ایران بر مجموع ‌فعالیت‌های دارویی از تولید آن تا عرضه نظارت دارد. در واقع این انجمن یک اتحادیه صنفی است و اتحادیه‌های صنفی انتقاعی نیستند. بنابراین در سایر کشورها از حقوق بیشتری نیز برخوردار می‌شوند.

حمید خیری، سخنگوی انجمن داروسازان ایران نیز در این مراسم، اظهار کرد: مشکلات داروسازان با بیمه‌ها مربوط به مدت‌ها قبل است و فقط در برخی از مواقع این مشکلات بحرانی‌تر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۵۲ درصد بازار دارویی کشور مربوط به داروخانه‌های دولتی است، افزود: ۴۸ درصد نیز مربوط به داروخانه‌های خصوصی است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه