در گفتگو با موج عنوان شد

وقوع برف و کولاک در ۵ استان کشور/ رها سازی ۱۳۰ دستگاه گرفتار در برف

رئیس سازمان امداد و نجات از وقوع برف و کولاک در ۵ استان کشور خبر داد و گفت: بیش از ۱۳۰ دستگاه گرفتار در برف رها شد.

هلال

مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، درباره وقوع برف و کولاک در کشور  گفت: استان‌های چهارمحال و بختیاری، زنجان، قزوین، کرمان و گیلان طی ۲۴ ساعت گذشته متاثر از برف و کولاک شدید شده است، به طوری که ۷ محور برف‌گیر امدادرسانی شده و تعداد زیادی مسافر اسکان اضطراری یافته و به مناطق امن انتقال یافته‌اند.

به گفته رئیس سازمان امداد و نجات،  بیش از ۱۳۰ دستگاه گرفتار در برف رها شد، در واقع  ۱۹ تیم امدادی در این ۷ محور برف‌گیر مشغول فعالیت و امدادرسانی به آسیب‌دیدگان هستند.

سلیمی در ادامه با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۶ مورد ماموریت انجام شده است، گفت: در این ایام ۵۷۳ مورد امداد رسانی رخ داده که از این تعداد ۵۲ مورد توسط امداد گران هلال احمر نجات  و ۳۹ نفر آنها به مراکز درمانی منتقل شدند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه