سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رژیم صهیونیستی تمام خطوط قرمز را زیر پا گذاشته است

برای اولین بار از ۱۴ سال پیش تا کنون، شهرک‌نشینان در دهه آخر ماه رمضان به مسجدالاقصی یورش بردند؛ یک مقام فلسطینی این اقدام را زیر پا گذاشتن تمام خطوط قرمز توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری موج؛ «صائب عریقات» عضو ارشد مذاکره‌کننده فلسطینی و دبیرکل کمیته اجرای سازمان آزادیبخش فلسطین در گفت‌وگویی با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» اعلام کرد رژیم صهیونیستی تمام خطوط قرمز را زیر پا گذاشته است.

اسپوتنیک: چه موضوع جدیدی رخ داده که رژیم اشغالگر اسرائیلی برای اولین بار از ۱۴ سال پیش به شهرک‌نشینان اجازه داده‌اند در دهه آخر ماه رمضان وارد مسجدالاقصی شوند؟

عریقات: این یک اقدام خطرناک است و بر این موضوع دلالت دارد که حکومت اسرائیل از شهرک نشینان و برای شهرک‌نشینان است و آنها به خوبی می‌دانند که با این اقدام و بازی کردن با احساسات عرب و مسلمانان تمامی خطوط قرمز را زیر پا گذاشته‌اند؛ ما حکومت اسرائیلی را مسئول کامل این اقدامات می‌داند.

اسپوتنیک: عکس‌العمل حکومت فلسطین به این موضوع چیست؟

عریقات: با سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب، برخی از کشورهای اتحادیه اروپا و نیز آمریکا تماس گرفته‌ایم و با دوستان روس خود نیز تماش برقرار خواهیم کرد زیرا این موضوع تعرضی خطرناک است و به تنش، خشونت و خونریزی می‌انجامد.

شهرک نشینان اسرائیلی در یکشنبه(دیروز) و امروز با حمایت نظامیان رژیم صهیونیستی به صورت گسترده به مسجدالاقصی یورش بردند، این اقدام خشم فلسطینی‌های حاضر در این مسجد را برانگیخت و در درگیری‌ها چندین تن زخمی و بازداشت شدند.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه