همراهی مردم با «قرار همدلی» مصرف برق کشور را ۱۵۲۰ مگاوات کاهش داد
مدیرعامل توزیع برق تبریز گفت: همراهی مردم با پویش «۲۵ درجه؛ قرار همدلی» مصرف برق کشور را ۱۵۲۰ مگاوات کاهش داد.
، اکبر فرجنیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با قدردانی از همراهی مسئولانه مردم در اجرای برنامههای مدیریت مصرف، اظهار کرد: مشارکت گسترده هموطنان در پویش ملی «۲۵ درجه؛ قرار همدلی» و همراهی با صنعت برق برای کمک به تأمین برق پایدار در مناطق گرمسیر، کاهش ۱۵۲۰ مگاواتی مصرف برق کشور را بهدنبال داشته است.
وی ادامه داد: این میزان کاهش مصرف، نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه سراسری و تأمین برق مطمئن برای مشترکان در سراسر کشور ایفا کرده و نشاندهنده درک بالای مردم از شرایط حساس روزهای اوج مصرف است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با تقدیر از مشارکت آگاهانه مشترکان در بخشهای خانگی، تجاری، اداری و صنعتی افزود: فرهنگ مسئولیتپذیری اجتماعی و همراهی با منافع ملی، بار دیگر در قالب پویش «قرار همدلی» جلوهای عینی پیدا کرد و مردم نشان دادند در شرایط حساس، همواره در کنار صنعت برق هستند.
فرجنیا با بیان اینکه همراهی مردم مهمترین پشتوانه صنعت برق در روزهای گرم سال است، تصریح کرد: این همکاری گسترده، امکان مدیریت بهتر بار شبکه و تداوم خدمترسانی پایدار به هموطنان را فراهم کرده است.
ارسال نظر