سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

خدمات بیمه‌ای در ارس باید مشتری‌محور و متناسب با ظرفیت‌های منطقه باشد

مدیرعامل منطقه آزاد ارس با اشاره به ظرفیت های این منطقه در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی و گردشگری گفت: خدمات بیمه‌ای در منطقه آزاد ارس ارس باید مشتری‌محور و متناسب با ظرفیت‌های این منطقه باشد.

ارس جلفا
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، سید محمدرضا میری لواسانی مدیرعامل بیمه تعاون کشور با حضور در دفتر تبریز سازمان منطقه آزاد ارس با دکتر هادی مقدم‌زاده مدیرعامل این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در این نشست با اشاره به جایگاه این منطقه در اقتصاد کشور گفت: منطقه آزاد ارس یکی از مهم‌ترین بسترهای سرمایه‌گذاری کشور محسوب می‌شود و با توجه به زیرساخت‌ها و مزیت‌های اقتصادی موجود، ظرفیت‌های بالایی برای اجرای طرح‌های اقتصادی و جذب سرمایه دارد.

دکتر هادی مقدم‌زاده افزود: این منطقه با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، گردشگری و تجارت، می‌تواند مقصد مناسبی برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه و ارائه خدمات تخصصی بیمه‌ای به فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران باشد.

وی تأکید کرد: بسته‌های پیشنهادی بیمه‌ای باید متناسب با ظرفیت‌ها و ویژگی‌های اقتصادی منطقه آزاد ارس طراحی شود تا بتواند پاسخگوی نیازهای سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی باشد. این بسته‌ها باید زمینه‌ساز رقابت بیشتر در ارائه خدمات بیمه‌ای شده و در عین حال به حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف اقتصادی کمک کند.

مقدم‌زاده با تأکید بر اهمیت مشتری‌مداری و رقابت‌پذیری در خدمات بیمه‌ای اظهار داشت: با توجه به اینکه منطقه آزاد ارس صنعتی‌ترین منطقه آزاد کشور به شمار می‌رود، ضروری است بسته‌های پیشنهادی بیمه تعاون با ظرفیت‌ها و نیازهای این منطقه همخوانی داشته باشد تا زمینه توسعه فعالیت‌های اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاران بیشتر فراهم شود.

مدیرعامل بیمه تعاون کشور نیز در این دیدار با معرفی توانمندی‌ها و خدمات این شرکت، بسته‌های پیشنهادی بیمه‌ای و سرمایه‌گذاری ویژه ارس را تشریح کرد و بر آمادگی بیمه تعاون برای طراحی و ارائه محصولات بیمه‌ای متناسب با نیازهای فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران منطقه آزاد ارس تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه