سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

عملکرد منطقه آزاد ارس در جنگ رمضان قابل تقدیر است

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: منطقه آزاد ارس با تأمین به‌موقع کالاهای اساسی و پشتیبانی از تولید در دوران جنگ رمضان، عملکردی ارزشمند و ستودنی در جبهه اقتصادی از خود بر جای گذاشت.

ارس جلفا
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، سرلشکر سید یحیی صفوی در سفر به منطقه آزاد ارس اظهار داشت: منطقه آزاد ارس در شمال‌غرب کشور، در دوران جنگ رمضان مسئولیت مهمی در تأمین کالاهای اساسی و مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی بر عهده داشت و در این عرصه نقش خود را به بهترین شکل ایفا کرد.

وی با اشاره به جایگاه راهبردی مناطق آزاد در اقتصاد مقاومتی افزود: جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، انتقال فناوری، توسعه تولید صادرات‌محور، ارزآوری و تقویت اقتصاد ملی از اهداف اصلی تأسیس این مناطق است و باید با برنامه‌ریزی هوشمندانه و متناسب با تحولات منطقه‌ای، زمینه تحقق کامل این اهداف فراهم شود.

سرلشکر صفوی اقدامات سازمان منطقه آزاد ارس در حفظ ثبات اقتصادی منطقه، توسعه زیرساخت‌ها و رونق گردشگری را ستود و بر لزوم ارتقای نقش مناطق آزاد در رشد اقتصادی کشور تأکید کرد.

در ادامه این نشست، رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس نیز با ارائه گزارشی از مهم‌ترین اقدامات این سازمان، از جهش شاخص‌های سرمایه‌گذاری، تولید و توسعه زیرساخت‌ها خبر داد.

«هادی مقدم‌زاده» تصریح کرد: با راه‌اندازی خط سبز ویژه گمرکی و کاهش عوارض، طی سه ماه گذشته نزدیک به ۲۰ هزار تن کالای اساسی شامل برنج، روغن و حبوبات وارد کشور شده و ثبت آماری ۱۰۰ هزار تن دیگر نیز انجام گرفته است.

وی تأکید کرد: با تسهیل واردات مواد اولیه، هیچ‌یک از واحدهای صنعتی منطقه در طول جنگ ۴۰ روزه تعطیل نشدند و ضمن جلوگیری از تعدیل نیرو، تاب‌آوری تولید در این منطقه حفظ شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه