سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ویروس چینی در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است

رئیس گروه مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: ویروس چینی تاکنون در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.

ویروس
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، سیمین خیاط زاده در این خصوص اظهار کرد: میزان شیوع بیماری عفونی آنفلوآنزا در آذربایجان شرقی را همچون سایر نقاط کشور است و با اینکه در فصل سرما به طور طبیعی شیوع بالاتر است، بر اساس آخرین آمارهای موجود بیماری های تنفسی از مهر ماه امسال روند افزایشی به خود گرفته است.

به گفته وی ۳۵ درصد از آزمایشات مربوط به آنفلوآنزا در آذربایجان شرقی مثبت است که این آمار به طور متوسط با مقداری نوسان در تمام کشور حاکم است.

خیاط زاده با بیان اینکه آنفلوآنزا نوعی بیماری عفونی است که توسط ویروس‌های آنفلوآنزا ایجاد می‌شود، علائم آنرا خفیف تا شدید متغیر دانست و افزود: این بیماری اغلب با تب، آب ریزش بینی، گلودرد، درد عضلانی، سردرد، سرفه و خستگی همراه است و این علائم یک تا چهار روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس آغاز شده و حدود ۲ تا هشت روز طول می‌کشد.

وی بروز مرگ و میر ناشی از بیماری آنفلوآنزا در طول سال را محتمل دانست و ادامه داد: به طور طبیعی همه ساله شاهد فوت افراد مختلف به ویژه کسانی که دارای بیماری های زمینه ای بوده و دچار آنفلوآنزا شده اند در استان هستیم.

خیاط زاده بر مراقبت از این افراد در فصل سرما تاکید و اضافه کرد: بدون تردید با بروز علائم سرماخوردگی در این افراد مراجعه به پزشک، درمانگاه و مراکز درمانی و بیمارستانی بسیار لازم و ضروری است.

وی ادامه داد: بدون تردید تزریق واکسن عامل بسیار مهم و تاثیرگذار در پیشگیری از بروز انواع بیماری های واگیر به شمار می رود که این موضوع در خصوص آنفلوآنزا بسیار برجسته تر است و باید افراد در معرض خطر و دارای بیماری های زمینه ای در این خصوص اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه