سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

استاندار آذربایجان شرقی:

مشارکت بیشتر مردم در انتخابات، نمایندگان را دلگرم‌تر می‌کند

استاندار آذربایجان شرقی گفت: هر چه میزان مشارکت بیشتر باشد و نمایندگان با پشتیبانی مردمی بالاتری به مجلس راه یابند، می‌توانند در انجام وظایف قانونی با دلگرمی بیشتر حرکت کنند. 

استاندار آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، مالک رحمتی روز جمعه در حاشیه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) تبریز، در گفت‌وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه مسیر توسعه کشور از مجلس می‌گذرد، اظهار کرد: وظیفه مجلس شورای اسلامی، قانون‌گذاری و نظارت بر اجرای قوانین است و بسیاری از قوانین توسعه ما از جمله قوانین برنامه توسعه هفتم، قوانین بودجه سالانه و سایر قوانینی که می‌تواند در رشد، تولید و بالندگی صنعت و اقتصاد کشور نقش‌آفرینی کنند، در مجلس شورای اسلامی تصویب می‌شوند.

وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس، کار بزرگ و بااهمیت ریل‌گذاری در کشور را انجام می‌دهند، افزود: اگر مسیر توسعه و پیشرفت کشور در مجلس شورای اسلامی به‌درستی ریل‌گذاری شود، مجریان هم می‌توانند در چارچوب قوانین مصوب، کشور را به سمت توسعه و پیشرفت هدایت کنند.

وی با اشاره به اینکه رابطه مستقیمی بین توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور با نقش نمایندگان و مجلس وجود دارد، خاطرنشان کرد: اسناد بالادستی مثل برنامه‌های توسعه و اسناد کوتاه‌مدت مثل برنامه و بودجه سالانه، مسیر و چارچوب توسعه کشور را مشخص می‌کنند.

رحمتی با اشاره به حضور حماسی مردم در انتخابات دور اول، گفت: امیدواریم مردم در برخی حوزه‌های انتخابیه که انتخابات به دور دوم کشیده شده، حضور باشکوهی داشته باشند و این کار ناتمام را تمام کنند و منتخبان اصلح را با رأی بالا، حمایت و پشتیبانی مردمی انتخاب کنند تا مجلس قوی شکل بگیرد و ایران قوی که آرزوی همه ملت ایران است، محقق شود.

وی با بیان اینکه از مردم استان خواهشمندیم در ساعات اولیه پای صندوق‌ها حضور یابند و اخذ رأی را به ساعات پایانی روز موکول نکنند، ادامه داد: مرحله اول و دوم انتخابات، یک هدف دارد و آن هم انتخاب نمایندگان مردم است.

رحمتی اظهار کرد: مرحله اول و دوم از یک اهمیت برخوردار است تا نتیجه حاصل شود و نمایندگان اصلح انتخاب شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه