سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

سال گذشته ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید جذب شده است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: سال گذشته ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید جذب شده است که از این مقدار ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان محقق گردیده است.‌

ارس کیانی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، مجید کیانی در همایش ائمه جمعه استان آذربایجان‌شرقی در محدوده خداآفرین ارس، اظهار کرد: منطقه آزاد ارس یک موهبت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به آن منطقه و اهالی می‌باشد که دارای امتیازاتی شامل مشوق‌های گمرکی، مالیاتی و اعطای زمین است که منجر افزایش تولید، صادرات، اشتغال و تسریع روند توسعه می‌گردد.

وی ادامه داد: توسعه جلفا به‌علت قرارگیری در محدوده منطقه آزاد ارس رشد بیشتری نسبت به سایر شهرهای استان دارد به‌طوریکه ۴/۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی صورت گرفته است که منجر به اشتغال ۱۹ هزار نفر شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اعلام اینکه سال گذشته یک‌هزار و ۲۰۰ نفر به اشتغال منطقه آزاد ارس افزوده شده است، تصریح کرد: با توجه به جمعیت ۸ هزار نفری شهر جلفا، جهت تامین نیروی کار شرکت‌ها و واحدهای تولیدی فعال از نیروی انسانی شهرهای همجوار و سایر شهرها استفاده بهره‌ برده‌ایم.

وی گفت: در حوزه عمرانی اتفاقات بسیار خوبی از قبیل زیر بار ترافیک رفتن ۶ کیلومتر از جاده جلفا - مرند و افتتاح راه و پل رخ داده که این اتفاقات آرامش و آسایش اهالی و گردشگران را سبب شده است.

کیانی با اشاره به انتخاب منطقه آزاد ارس به عنوان مهم‌ترین مقصد گردشگری شمال‌غرب کشور از سوی وزارت کشور، اضافه کرد: نوروز امسال شاهد ورود خیل عظیم گردشگران و مسافران نوروزی به منطقه آزاد ارس بوده‌ایم.

وی بیان داشت: اقدامات بسیار موثری در حوزه آموزش و پرورش رخ داده به‌طوریکه تلاش کرده‌ایم در محدوده منطقه آزاد ارس هیچ مدرسه کانکسی وجود نداشته باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه