سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند

فرماندار مراغه:

شهردار برکنار شده مراغه بر سرکار است

فرماندار مراغه گفت: در برکناری شهردار به قانون عمل نشده و شهردار برکنار شده از نظر قانون همچنان مسؤولیت شهرداری است.

فرماندار مراغه

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، داوود اسدیان صبح امروز در جمع اعضای شوراهای اسلامی روستاها اظهار کرد: استیضاح شهردار حق شوراهاست، ولی شورای مراغه در قضیه برکناری شبانه شهردار این شهر به درستی عمل نکرده‌اند.

وی افزود: برکناری با عجله شهردار و رسانه‌ای کردن آن در ساعت دو نیمه شب اقدام خلاف قانون شوراها و انتخاب شهردار است.

به گفته فرماندار مراغه، شورای شهر برای برکناری شهردار، باید از شهردار سوال و با دادن تذکر کتبی و از طریق شورای تطبیق برای برکناری شهردار عمل می‌کردند.

وی متذکر شد: بعد از استیضاح باید صورت جلسه به هیات تطبیق طرح ارسال و شهردار با طی مراحلی قانونی باید برکنار می‌شد.

اسدیان اضافه کرد: شورای شهر مراغه در برکناری شهردار با عجله عمل کرده‌اند و با عجله آن را رسانه‌ای کرده‌اند.

وی در ادامه گفت: برای انتخاب شهردار از بین اعضای شورای شهر لازم است آن عضو شورا اول استعفا بدهد و سپس به عنوان شهردار انتخاب شود.

اسدیان یادآور شد: اعضای شورای شهر با در نظر گرفتن خواست، نیاز مردم و مصالح شهر و با پرهیز از هوای نفس در امور شهر عمل کنند.

وی با بیان اینکه مردم به اندازه کافی مشکل اقتصادی، مسکن، اشتغال و ازدواج دارند، تصریح کرد: ملتهب کردن شهر با اقدامات این چنین کاری نادرست است.

اسدیان همچنین گفت: در آستانه ۱۶ اردیبهشت روز مراغه، تصمیم عجولانه و انتخاب شبانه شهردار موجب سرگردانی مردم شده است.

وی گفت: اعضای شورای شهر مراغه حتی در تعیین سرپرست و معرفی آن با عجله اقدام کرده‌اند.

فرماندار مراغه ادامه داد: در برکناری شهردار به قانون عمل نشده و شهردار برکنار شده از نظر قانون همچنان مسؤولیت شهرداری را دارد، شهردار زمانی تغییر خواهد کرد که به قانون عمل شود.

اسدیان افزود: اعضای شورا به عنوان الگوهای شهر به دور از متشنج کردن افکار عمومی با عمل به قانون در برنامه های خود رفتار کنند.

فرماندار مراغه بیان داشت: برکناری یک مسؤول بدون طی مراحل قانونی بدون برگزاری مراسم تودیع و معارفه کاری نادرست است.

وی با بیان اینکه ۱۶ اردیبهشت روز مراغه بود و شهر برای ورود میهمانان خارج از شهرستان و استان آماده می‌شود تغییر شبانه شهردار مراغه کاری نادرست است.

اسدیان خاطرنشان کرد: شهر برای ورود میهمانان آماده می‌شود و ۵۰ طرح سرمایه‌گذاری برای معرفی و جذب سرمایه گذار آماده شده اما این کار شورا موجب اخلال در برنامه‌ها شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه