سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

استاندار آذربایجان شرقی:

همه امکانات استان برای حضور و فعالیت سرمایه‌گذاران خارجی فراهم است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: همه امکانات استان برای حضور و فعالیت سرمایه‌گذاران خارجی فراهم است و مدیریت استان نقش پشتیبانی و تسهیل‌گری خود را در این زمینه ایفا خواهد کرد.

سرمایه گذاری خارجی تبریز

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، عابدین خرّم در دیدار هیات سرمایه‌گذاری کشور ترکیه با وی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با کشور دوست و همسایه ترکیه مناسبات تجاری خوبی دارد و همواره از گسترش روابط با این کشور استقبال می‌کند.

وی گفت: افزایش صادرات و تبدیل مواد اولیه به کالاهایی با ارزش افزوده بیشتر یکی از اهداف اصلی ما در استان آذربایجان شرقی است و در این زمینه هیچ مانعی برای مشارکت با سرمایه‌گذاران خارجی نداریم.

استاندار آذربایجان شرقی، ترسیم نقشه راه مشخص را از نکات کلیدی سرمایه‌گذاری عنوان کرد و گفت: گسترش همکاری‌ها مستلزم داشتن هماهنگی و برنامه مدون میان سرمایه گذار و طرف قرارداد می باشد که ما نیز در حد توان برای پشتیبانی و تسهیل‌گری در این خصوص تلاش می‌کنیم.

وی ادامه داد: تبریز و استان آذربایجان شرقی از نظر نیروی انسانی متخصص و دانش‌بنیان دارای ظرفیت بسزایی است و یکی از استان.های برتر در این حوزه به شمار می رود؛ لذا شما به عنوان سرمایه گذار می توانید با انتقال تکنولوژی به استان و با بهره گیری از این منابع انسانی متخصص و مواد اولیه، منافع هر دو طرف را تامین کنید.

خرّم ادامه داد: امیدوارم این دیدار و در ادامه آن سرمایه‌گذاری شما در حوزه نفت و گاز و تولید فراورده‌های نفتی، فتح بابی باشد برای حضور سایر شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در استان آذربایجان شرقی و موجبات همکاری‌های نفت‌پایه را فراهم کند.

استاندار آذربایجان شرقی، وجود زیرساخت‌های ریلی و جاده ترانزیتی میان دو کشور را از مزایای توسعه روابط تجاری دو کشور برشمرد و افزود: امیدوارم انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری، منجر به اقدام و حرکتی موثر به سمت ایجاد هاب صادراتی میان ایران و ترکیه باشد و ما این قول را می دهیم که ایمنی و امنیت سرمایه گذاری شما را تامین کنیم.

گفتنی است گروه سرمایه‌گذاری ترکیه‌ای به منظور سرمایه‌گذاری در حوزه تولید فراورده‌های نفتی و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با سازمان همیاری شهرداری‌های استان به تبریز سفر کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه