یک استاد حوزه و دانشگاه:
شهید رشید عقل راهبردی میدان جهاد و چهره بیادعای جبهه اخلاص بود
استاد حوزه و دانشگاه، با روایتهایی شنیدنی از سلوک سردار شهید غلامعلی رشید، او را فرماندهای معرفی کرد که هم در سنگر نماز و خدمت به محرومان پیشتاز بود، هم در میدان طراحی راهبردهای کلان دفاعی، اما همواره گمنام ماند و از شهرت گریخت.

، شهید سپهبد غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء(ص)، از ذخایر راهبردی نظام اسلامی بود که در جریان حمله اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. حجتالاسلام احمد عابدی، استاد حوزه و دانشگاه، بخشی از ابعاد کمترشناختهشده شخصیت او، را در گفت و گو با خبرگزاری موج خوزستان بازگو کرد.
عابدی با بیان اینکه شهید رشید اهل سلوک، تهجد و نماز اول وقت بود، گفت: در هر شرایطی، حتی در مأموریتهای دشوار، نماز اول وقت برایش در اولویت بود. نسبت به زیارت اهلبیت علیهمالسلام نیز عشق و ارادت خاصی داشت و با خلوص نیت در مراسمهای زیارتی شرکت میکرد.
وی افزود: رسیدگی به نیازمندان جزو منشهای دائمی او بود. برای او حمایت از مستضعفان، یک انتخاب نبود، بلکه تکلیفی الهی و انقلابی بود.
این استاد حوزه، شهید رشید را شخصیتی با دغدغههای عمیق علمی و معرفتی دانست و گفت: در نماز جماعتها شرکت فعال داشت و در جلسات علمی، با دقت گوش میداد. گاهی دهها صفحه از یک سخنرانی را یادداشتبرداری میکرد. اهل مطالعه عمیق و بهرهگیری جدی از معارف اسلامی و راهبردی بود.
عابدی با اشاره به ویژگیهای اخلاقی شهید رشید گفت: همیشه قبل از سلام، لبخند بر لب داشت. با دیگران با احترام و محبت برخورد میکرد، اما در میدان مأموریت، با صلابت، منضبط و جدی بود.
وی افزود: بسیاری از افتخارات و دستاوردهای راهبردی کشور، حاصل طراحیهای او بود. اما هرگز حاضر نبود نامش برده شود. در مصاحبهها شرکت نمیکرد و همیشه پشت صحنه ماند. این گمنامی را برای خود یک افتخار میدانست.
سردار سپهبد غلامعلی رشید، نهتنها یکی از برجستهترین استراتژیستهای نظامی ایران بود، بلکه در میدان اخلاق، خدمت، بندگی و اخلاص نیز الگویی تمامعیار برای نسل جوان انقلابی به شمار میرود. او در گمنامی زیست، در میدان نبرد به شهادت رسید و نامش در تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی ماندگار خواهد ماند.
ارسال نظر