English

رئیس سازمان صدا و سیما:

اصابت ۱۱ موشک به ساختمان شیشه‌ای / بازسازی کامل طی یک سال انجام می شود

رئیس سازمان صدا و سیما گفت: ۱۱ موشک به ساختمان شیشه‌ای اصابت کرد اما این ساختمان طی یک سال آینده کامل می شود.

اصابت ۱۱ موشک به ساختمان شیشه‌ای  / بازسازی کامل طی یک سال انجام می شود

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در حاشیه بازدید سفرای بیش از ۲۰ کشور خارجی از ساختمان شیشه‌ای رسانه ملی، ضمن تشریح ابعاد حمله موشکی اخیر رژیم صهیونیستی به این مجموعه، به سوالات خبرنگاران پیرامون روند بازسازی، تدابیر امنیتی و واکنش‌های جهانی پاسخ داد.

رئیس رسانه ملی در ابتدای سخنان خود با اشاره به اهمیت نمادین ساختمان مرکزی صداوسیما تأکید کرد: ساختمان شیشه‌ای صرفاً یک بنای اداری نیست، بلکه نماد ایستادگی، مقاومت و استمرار فعالیت‌های رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران است. با وجود آسیب‌های ظاهری، این ساختمان پابرجاست و به زودی با شکل و ساختاری زیبا بازسازی خواهد شد.

 

 

بیشتر بخوانید:

​​​​​​​بازدید سفرای کشورهای خارجی از ساختمان شیشه ای صدا و سیما

 

۱۱ موشک، هدف‌گیری مستقیم علیه رسانه ملی انجام شد

جبلی درباره جزئیات حمله موشکی به سازمان صداوسیما گفت: بر اساس بررسی‌های میدانی و کشف محل‌های انفجار، تاکنون اصابت ۱۱ موشک به ساختمان شیشه‌ای قطعی شده است. پیش‌تر تصور می‌شد هفت موشک به صورت عمودی و سه موشک به طبقات جنوبی و استودیوی شبکه خبر اصابت کرده‌اند، اما با کشف یک سر جنگی دیگر در بخش زیرین ساختمان، این عدد به ۱۱ رسید.

وی افزود: تشخیص نهایی درباره نوع و تعداد دقیق موشک‌ها بر عهده کارشناسان نظامی است، اما بررسی‌های فنی اولیه حاکی از شدت و دقت حمله است.

 

روند بازسازی و مقاوم‌سازی در دستور کار قرار دارد

جبلی با اشاره به بررسی‌های کارشناسان عمرانی و فنی خاطرنشان کرد: بر اساس ارزیابی‌های اولیه، سازه ساختمان قابل بازسازی است و در صورت تأمین منابع، پیش‌بینی می‌شود عملیات بازسازی کامل ظرف یک سال یا کمی بیشتر به پایان برسد. مقاوم‌سازی نیز در دستور کار قرار دارد.

 

تدابیر امنیتی و آمادگی از شش ماه قبل انجام شد

رئیس سازمان صداوسیما درباره تمهیدات امنیتی پیش از حمله گفت: ما از ماه‌ها قبل پیش‌بینی کرده بودیم که احتمال حمله وجود دارد. به همین دلیل، مانور آمادگی از شش ماه پیش آغاز شد و برخی از برنامه‌های زنده به‌صورت نامحسوس از استودیوهای جایگزین پخش می‌شدند. این اقدامات موجب شد در روز حمله، هیچ‌گونه وقفه‌ای در پخش اخبار ایجاد نشود و سلامت همکاران نیز حفظ گردد.

 

حمله دشمن، انسجام ملی را تقویت کرد

جبلی در ادامه گفت: دشمن گمان می‌کرد با هدف قرار دادن رسانه ملی، صدای ملت ایران خاموش خواهد شد، اما این اقدام نه‌تنها باعث تضعیف روحیه نشد، بلکه موجب افزایش انسجام ملی، اتحاد رسانه‌ای و انگیزه مضاعف در میان کارکنان شد.

وی با اشاره به عملکرد رسانه ملی در بازتاب تحولات اخیر خاطرنشان کرد: در جریان ۱۲ روز دفاع مقدس اخیر، تنها در شبکه‌های سیما بیش از ۶ هزار ساعت برنامه تولید و پخش شد که بخش قابل‌توجهی از آن‌ها زنده بودند. این آمار بدون احتساب شبکه‌های صدا، استانی و شبکه خبر است. نیت ما در این ایام، ایستادگی، مقاومت و تقویت وحدت ملی بود.

 

انتقاد از سکوت کشورهای مدعی آزادی بیان شاهد هستیم

رئیس رسانه ملی از غیبت کشورهای غربی در بازدید از آثار حمله موشکی ابراز تأسف کرد و گفت: هیچ‌کدام از دولت‌های مدعی آزادی بیان برای بازدید از این جنایت حاضر نشدند. این کشورها تمایلی به دیدن حقیقت ندارند، در حالی‌که انتظار می‌رفت برای مشاهده واقعیت‌ها و اطلاع‌رسانی صحیح به ملت‌های خود، در این بازدید مشارکت کنند.

 

موج جهانی حمایت از مردم غزه، در حال گسترش است

جبلی در پایان ضمن اشاره به همبستگی روزافزون جهانی با مردم فلسطین گفت: حقیقت کشتار مردم مظلوم غزه زیر خاکستر تبلیغات صهیونیستی پنهان نخواهد ماند. از دانشگاه‌های آمریکا تا خیابان‌های اروپا، موجی از بیداری و حمایت از مردم فلسطین در حال شکل‌گیری است و این پیام ایستادگی ملت‌ها را به خوبی به نمایش می‌گذارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه