English

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا:

قاچاق کالا، خنجری از پشت به موضوعات اقتصادی و ملی است

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی با اشاره به اینکه قاچاق لقمه‌ای گلوگیر است گفت: قاچاق کالا، خنجری از پشت به موضوعات اقتصادی و ملی است.

قاچاق کالا، خنجری از پشت به موضوعات اقتصادی و ملی است
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی با اشاره به اینکه قاچاق لقمه‌ای گلوگیر است، افزود: قاچاق کالا خنجری از پشت به اقتصادی و ملی است.

سردار رحیمی در این یادداشت آورده است: قاچاق کالا اگرچه ممکن است لقمه‌ای راحت‌الحلقوم و چرب باشد اما بدون شک دیر یا زود گلوگیر می‌شود، پدیده قاچاق کالا از دیر باز توسط سود جویان و سودا گران اقتصادی برای کسب سودهای بادآورده در کشورهای مختلف انجام می‌شده و همچنان این موضوع توسط این گونه افراد در حال انجام است.

قاچاق کالا اگر چه در طیف محدود می‌تواند سودهای آن‌چنانی برای معدود افراد به همراه داشته باشد ولی بدون شک این پدیده شوم و نامبارک در طیف گسترده مشکلات متعدد و مختلفی از جمله مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی را به همراه دارد.

کالای قاچاق غالباً فاقد استانداردها و کیفیت‌های مطلوب و لازم برخوردار است از این رو این کالا علی رغم اینکه ممکن است از قیمت پایین‌تری برخوردار باشد ولی در واقع به هیچ عنوان به صرفه نیست، چراکه خیلی زود کارایی خود را از دست می‌دهند و به کالایی بلا استفاده تبدیل می‌شوند.

در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شده است که کالای قاچاق فاقد استانداردهای لازم هستند مثلاً کالا و لوازم الکتریکی به صورت غیر مجاز و قاچاق وارد کشور می‌شود مصرف بالای برق را در پی داشته و موجبات افزایش ناترازی را در حوزه شبکه برقی کشور به همراه دارد از این رو می‌توان اذعان داشت که کالای قاچاق ضربات متعدد بسیاری را به مردم کشور وارد می‌کند و هزینه‌های بسیاری را برای کشور به همراه دارد.

لذا کسانی که برای کسب سود و منفعت شخصی خود به سوداگری کالای قاچاق روی می‌آورند در حقیقت به کشور و مردم خود خیانت می‌کنند و بدون شک دیر یا زود مشکلاتی که به واسطه اقدامات مجرمانه خود (قاچاق کالا) ایجاد می‌کنند دامن آنان را خواهد گرفت.

نباید فراموش کنیم که مرگ همیشه برای همسایه نیست بلکه انسان به طور حتم تاوان کارهای خود را خواهد دید بدون شک وقتی اقتصاد کشورها دچار رکود و نقصان شود.

درون آن به چشم تمام افراد یک جامعه خواهد رفت و هیچکس نمی‌تواند خود را از این قاعده و حقیقت مستثنی بداند و در مقابل اگر در راستای شکوفایی و رشد اقتصادی کشور تلاش نمائیم به طور حتم برکات و حسنات آن در زندگی همه افراد جامعه جاری و ساری خواهد شد و همه از خوبی‌های آن برخوردار خواهند شد.

از این رو مسئله قاچاق در حقیقت ضربه زدن به اساس و بنیان اقتصادی کشور است و در واقع به منزله از بین بردن تولید کشور محسوب می‌شود نباید فراموش کرد که تولید اساس اقتصاد محسوب می‌شود و تولید با رکورد و چالش مواجه می‌شود.

و متأسفانه شاهد هستیم که قاچاق کالا بیش از هر بخش دیگر تولید کشور را به مشکل مواجه می‌سازد و موجبات بیکاری و تعطیلی تولیدی‌ها و کارخانجات را به همراه دارد, مادامی که تولید با رکود مواجه شود بیکار یو به دنبال آن مشکلات بعدی اقتصادی را شاهد خواهیم بود.

از این رو قاچاق کالا در حقیقت خیانت در حق کشور است و قاچاق چیان کالا دانسته یا ندانسته یا خواسته و نا خواسته در زمین دشمنان بازی می‌کنند و علیه مردم خود به میدان آمده‌اند و آب به آسیاب دشمنان می‌ریزند.

قاچاق کالا ویروس کشنده‌ای است که آرام آرام اقتصاد کشور را ضعیف و در نهایت زمین گیر می‌کند و با زمین گیر شدن و ضعیف شدن اقتصاد کشور سایر حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و… جامعه نیز دیگر با مشکلات متعدد روبرو خواهد شد.

لذا قاچاق کالا شاید در ظاهر موضوعی ساده و پیش پا افتاده به نظر می‌رسد ولی ورود کالای قاچاق هر چند به صورت خرد خرد و کم کم ولی در نهایت می‌تواند بنیان و اساس اقتصاد کشور را متزلزل سازد.

ولی نباید فراموش کنیم که قاچاق کالا لقمه‌ای گلوگیر است که در نهایت به سرانجام مطلوب ختم نمی‌شود چرا که بار کج به سرانجام نمی‌رسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر