English

پارک علم و فناوری اعلام آمادگی کرد؛

کرمانشاه، پیشگام در صادرات دانش‌بنیان به عراق

در حاشیه بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از برج فناوری کرمانشاه، سیامک آزادی، رئیس پارک علم و فناوری استان، از آمادگی این مجموعه برای ایفای نقش محوری در صادرات محصولات دانش‌بنیان و فناور به کشور همسایه، عراق، خبر داد.

کرمانشاه، پیشگام در صادرات دانش‌بنیان به عراق
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، آزادی با اشاره به فعالیت ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کرمانشاه که ۵۷ مورد آن تحت حمایت پارک علم و فناوری هستند، اظهار داشت: تمرکز اصلی این شرکت‌ها بر حوزه‌هایی نظیر برق و الکترونیک، ماشین‌آلات پیشرفته، مواد پیشرفته و محصولات شیمیایی است.

وی با یادآوری دو دهه فعالیت پارک علم و فناوری کرمانشاه، خاطرنشان کرد: در این مدت، از ۸۰۵ واحد فناور حمایت شده که ۳۴۹ واحد همچنان تحت پوشش این پارک قرار دارند. حاصل این حمایت‌ها، تولید ۸۵۰ کالا و خدمات و ایجاد اشتغال برای بالغ بر ۲۷۰۰ نفر بوده است.

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اعلام تولید ۳۳ محصول منحصربه‌فرد توسط شرکت‌های دانش‌بنیان استان، از فروش دو همت و صادرات ۴۲۴ هزار دلاری این شرکت‌ها در سال گذشته خبر داد. همچنین، میزان تسهیلات پرداختی به این شرکت‌ها در سال گذشته بالغ بر ۵۲۰ میلیارد ریال بوده است.

آزادی با اشاره به فعالیت مراکز رشد و کانون‌های شکوفایی در هفت شهرستان استان، از کرمانشاه به عنوان قطب گیم و انیمیشن غرب کشور با ۹ هسته فناور یاد کرد. وی همچنین به فعالیت هفت هسته در مرکز نوآوری هوشمندسازی و اینترنت اشیاء و پنج هسته در مرکز توسعه گردشگری اشاره نمود.

وی در خصوص برج فناوری کرمانشاه، بزرگترین برج فناوری کشور، آزادی اعلام کرد که این برج با ظرفیت استقرار بیش از ۱۱۰ واحد، در حال حاضر میزبان ۷۵ واحد است و با پیشرفت ۸۰ درصدی، نیازمند ۷۸ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل نهایی است. چشم‌انداز این برج شامل احداث برج‌های دوقلو است و مطالعات برج دوم نیز به اتمام رسیده است.

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین از در دست پیگیری بودن شهرک فناوری ۱۲۰ هکتاری کرمانشاه خبر داد و گفت: فاز اول این شهرک با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای استقرار حدود ۴۰ واحد، ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۵۰۰ نفر را خواهد داشت و در بلندمدت، امکان استقرار ۲۰۰ واحد در آن فراهم خواهد شد.

آزادی در پایان به بیان چند خواسته از معاون علمی رئیس جمهور پرداخت که حمایت برای تکمیل برج فناوری کرمانشاه، حمایت برای تکمیل پنج مرکز نوآوری در شهرستان‌ها، کمک به تکمیل مرکز نوآوری سنقر و افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری زاگرس از مهمترین این موارد بود. 

وی بار دیگر بر آمادگی کرمانشاه برای ایفای نقش متولی صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق تاکید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه