معاون وزیر تعاون:
نزاع های خیابانی زنانه، نشانه کاهش تحمل پذیری در جامعه است
معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وقتی نزاع های خیابانی ما زنانه می شود نشان دهنده کاهش تحمل پذیری ماست.

، محمد علی محسنی بندپی در پنجمین نشست گفتوگوی اجتماعی که به مناسبت هفته کار و کارگر، افزود: ما نیازمند کار تیمی هستیم و این اشتباه است که بخواهیم با کارگر و کارمند ناراضی، به تولید و بهره وری و توسعه موفقی برسیم در حالی که برای رسیدن به هدف مشترک تولید باید رضایت کارگر و تیم داشته باشیم.
وی ادامه داد: تحمل پذیری مان کاهش یافته و این موضوع نه تنها به جامعه کارگری و کارفرمایی مربوط نیست بلکه مثلاً در چندین سال گذشته آمار طلاق یک به هشت بود اما الان یک میلیون افزایش یافته است. از طرفی امروز آمار آسیب های اجتماعی و نزاع های خیابانی نیز افزایش یافته است.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش نزاع های زنان در خیابان گفت: وقتی نزاع های خیابانی ما زنانه می شود نشان دهنده کاهش تحمل پذیری ماست. ما معتقدیم که بسیاری از آسیب های اجتماعی ما نباید زنانه شود. هم اینک جای گفت و گو در خانواده ها خالی است و باید آن را در خانواده ایجاد کرد.
محسنی بندپی افزود: از فرهنگ غنی و اصیل خود دور شده ایم و با کوچکترین اتفاق تحمل خود را از دست داده و به جان یکدیگر می افتیم، لذا وقت آن است که به ریشه اصیل خود برگردیم و این جز بر مبنای آگاهی و دانش رقم نخواهد خورد.
وی ادامه داد: اگر کارگر و کارفرما بر مبنای آگاهی و دانش، حق و حقوق خود را بدانند و گذشت داشته باشند هیچ وقت نزاع و دعوا نخواهیم داشت.
وی با بیان این که گاهی یک فرد به خاطر مبلغ کمی زندانی می شود اما هزینه های غیر مستقیمی که ایجاد می شود چندین برابر آن مبلغ بدهی است گفت: باید در خصوص نزاع کارگر و کارفرما، علاوه بر هزینه های مستقیمی که ایجاد می شود به هزینه های غیر مستقیم هم توجه کرد.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که مساله وفاق بسیار مورد تاکید رییس جمهور است افزود: با وفاق، هزینه های دعوای بین کارگر و کارفرما بسیار کاهش می یابد لذا باید دعوا را در همه عرصه های اجتماعی کنار بگذاریم.
ارسال نظر