سرخط خبرها
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

مجلس در زمینه FATF نقش قانونگذاری ندارد

عضویت ایران در ۲ کنوانسیون «پالرمو و سی.اف.تی» در کمیسیون های دفاعی، سیاسی و اقتصادیِ مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست بررسی است.

حسینی نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: عضویت ایران در حوزه FATF دیگر مطرح نیست و مجلس نیز در این زمینه نقش قانونگذاری ندارد اما عضویت در ۲ کنوانسیون شامل پالرمو (کنوانسیون ملل متحد علیه جرائم سازمان‌یافته فراملی) و سی.اف.تی (کنوانسیون بین‌ المللی مقابله با تامین مالی تروریسم) در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست بررسی است.

شمس الدین حسینی امروز در نشست اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی خراسان رضوی افزود: ارجاع FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اساس درخواست رئیس‌ جمهور از رهبری بود و ایشان هم با بررسی مجدد با عضویت ایران در این کنوانسیون ها موافقت کردند.

وی تصریح کرد: عضویت کشورمان در این کنوانسیون ها اکنون در قالب سه کمیسیون دفاعی، سیاسی و اقتصادی در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال رسیدگی است.

حسینی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در قانون هفتم توسعه، قیمت گذاری مشخص و شامل کالاها و خدماتی شده است که یارانه مستقیم دریافت می کنند، افزود: ما در اقتصاد ایران خواستیم قیمت گذاری را اجرا کنیم، دخالت کردیم اما این دخالت باعث مزاحمت شد و در نهایت فعالان اقتصادی را گرفتار کرد.

وی گفت: اتاق های بازرگانی در استان ها برای مجلس اهمیت زیادی دارند، بویژه خراسان رضوی به دلیل داشتن مرزهای مشترک و حساس با کشورهای همسایه از موضوعیت ویژه ای برای مجلس برخوردار است.

حسینی همچنین در خصوص مسائلی که از سوی فعالان اقتصادی استان خراسان رضوی در این نشست مطرح شد، گفت: برخی خارج از حیطه وظایف کمیسیون اقتصادی مجلس است و برخی دیگر شامل رمزپول ها، نسبت مصارف به منابع بانکی استان، اعمال مالیات بر ارزش افزوده و رفع تعهد ارزی در خصوص افغانستان از سوی کمیسیون اقتصادی  رسیدگی ویژه خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه