سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

برگزاری جلسه کارگروه توسعه مهارت استان خوزستان

جلسه کارگروه توسعه مهارت خوزستان با هدف بررسی و ارتقاء توانمندی‌های نیروی کار در این استان با حضور تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، در محل شرکت شهرک‌های صنعتی استان برگزار شد.

مهارت آموزی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، این جلسه با توجه به نقشه راه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در ایجاد قطب‌های مهارتی در استان، تشکیل گردید. در این جلسه، شهرام ملایی هزاروندی به ظرفیت‌های موجود در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای غدیر واقع در شهرک صنعتی اشاره کرد و گفت: “این مرکز ظرفیت‌های بسیار خوبی برای آموزش‌های صنعتی دارد که می‌توانیم از آن به شکل اشتراکی بهره‌برداری کنیم.”

وی همچنین به وجود کارگاه‌های تخصصی در این مرکز اشاره کرد و افزود: “کارگاه ریخته‌گری و آسانسور، به عنوان تنها کارگاه تخصصی آسانسور در استان، از جمله امکاناتی است که می‌تواند به توسعه مهارت‌های نیروی کار کمک کند.” ملایی هزاروندی همچنین به کارگاه‌های برق ساختمان و مکانیک اشاره کرد و گفت: “این کارگاه‌ها می‌توانند به عنوان بسترهای آموزشی برای صنعتگران و کارآموزان مورد استفاده قرار گیرند.”

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان در ادامه به اهمیت همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و صنعتگران اشاره کرد و افزود: “بهترین فرصت برای توسعه مهارت‌آموزی، همکاری مشترک بین ما و صنعتگران است. ما آماده‌ایم تا با انعقاد تفاهم‌نامه‌های مختلف، این همکاری را به مرحله اجرا درآوریم.”

وی همچنین به چالش‌های موجود در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: “بسیاری از صنعتگران نیاز به آموزش‌های تخصصی دارند و ما باید به این نیازها پاسخ دهیم. با همکاری و مشارکت، می‌توانیم به نتایج مثبتی دست یابیم.”

ملایی هزاروندی تصریح کرد: “بهترین شیوه توسعه آموزش مهارتی و توانمندسازی نیروی کار، اجرای آن به صورت مشارکتی و یا در قالب هیات امنایی است.” وی بیان کرد که بدنبال آموزش مهارتی منجر به اشتغال و تولید با مشارکت صنایع و ذینفعان مهارتی هستند.

در پایان جلسه، مقرر شد نشست تخصصی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با انجمن‌های صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی برگزار شود. شایان ذکر است که پس از اتمام جلسه، شرکت‌کنندگان با حضور در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای غدیر، با ظرفیت‌های مهارتی و تجهیزات کارگاهی آشنا شدند و نحوه اجرای آموزش‌ها را مشاهده کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه