سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر آموزش و پرورش:

مدرسه های کانکسی و سنگی در اولویت ساماندهی هستند

کاظمی، وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با توجه با اهتمام وزارت آموزش و پرورش در ساماندهی مدارس و فضاهای آموزشی کشور فعلا مدارس کانکسی و سنگی و با سرانه پایین در اولویت ساماندهی قرار دارند.

علیرضا کاظمی - وزیر آموزش و پرورش
به گزارش خبرگزاری موج

، علیرضا کاظمی در حاشیه آئین بهره‌برداری از مدرسه دارالفنون اردبیل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان اردبیل یکی از استان‌های با سرانه آموزشی پایین است که سعی داریم با مساعدت مسئولان استان این سرانه را در سال‌های آتی ارتقا دهیم.

وی با اشاره به احداث و افتتاح مدرسه دارالفنون افزود: این خود می‌تواند قدم بسیار مثبتی در راستای انبوه‌سازی فضای آموزشی در استان اردبیل باشد که ما امروز شاهد افتتاح یکی از بزرگترین مدارس این منطقه بودیم.

وزیر آموزش و پرورش برقراری عدالت آموزشی در تمامی مناطق را مهم برشمرد و تصریح کرد: تحصیل و تربیت دانش‌آموزان در فضای آموزشی شایسته قطعاً در تربیت نسلی فرهیخته و آینده کشور بسیار حائز اهمیت بوده و خدا را شاکر هستیم که رویکرد وزارت آموزش و پرورش هم‌اکنون رویکردی مثبت در راستای برقراری عدالت آموزشی است.

کاظمی همچنین خاطرنشان کرد: سیستم آموزشی کشور در حال حاضر با هدفگذاری‌های کلان سعی دارد در کنار بازسازی فضاهای آموزشی ساماندهی مدارس کانکسی، سنگی و مجموعه‌های آموزشی با سرانه پایین را با جدیت دنبال کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه