سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

مهدی چمران:

امروز کشور از هویت ایران اسلامی فاصله گرفته است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز کشور از هویت ایران اسلامی فاصله گرفته است، شورای شهر تهران در این دوره تا حد امکان به دنبال اصلاح الگوی معماری ساختمان‌ها است.

مهدی چمران

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران امروز به مناسبت روز ملی "مهندس" به همراه جمعی ازمسئولان شهرداری تهران از جمله محمد ناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰ با حضور در مزار مرحوم استاد حسین بن محمد معمار معروف به لرزاده یاد ایشان را گرامی داشتند.

چمران در این نشست با تاکید بر اینکه امیدواریم که همه ما شاگردان خوبی در مکتب استاد بزرگ لرزاده باشیم اظهارداشت: امروز کشور از هویت ایران اسلامی فاصله گرفته است، شورای شهر تهران در این دوره تا حد امکان به دنبال اصلاح الگوی معماری ساختمان‌ها است.

وی افزود: در حوزه معماری ایرانی-اسلامی حرف‌های زیادی برای گفتن داریم و باید این سبک معماری را تقویت کنیم.

مهدی چمران با اشاره به اینکه امروز هویت معماری ساختمان‌های کشور به دلیل تقلید از سبک‌های غربی بی هویت شده است، عنوان کرد: این روند غلط از زمان پهلوی اول در کشور آغاز شد و در دهه ۳۰ و ۴۰ شمسی به اوج خودرسید.

چمران اضافه کرد: دوری از فرهنگ ایرانی و اسلامی معماری و استفاده از سبک‌های غربی پس از انقلاب نیز همچنان ادامه داشته که امروز شاهد بسیاری از مشکلات در حوزه معماری در کشور هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه آثار اصیل معماری ایرانی و اسلامی جزو نمادهای اصلی ایران درجهان است، عنوان کرد: استادان معماری ایران در گذشته با وضو و اعتقاد قلبی و مهارت مثال زدنی اقدام به ساخت آثاری می‌زدند که هم اکنون نیز مخاطبان خود را محو تماشا می‌کند.

چمران بیان داشت: معماری بسیاری از مساجد و زیارتگاه‌های ایران اسلامی به دلیل خلاقیت معماران ایران قدیم و صفای باطنی استادان آن امروز به یک سنبل ونماد تبدیل شده‌اند.

براستی نیز همین است و ما به این معماری افتخار می‌کنیم و از همین روی معماری استاد لرزاده بزرگوار نمونه‌ای ازمعماری اسلامی ایران است و فراموش ناشدنیست.

وی با بیان خاطره‌ای به مسجد امام سجاد اشاره کرد و گفت: زمانی که دانشجو بودم، چون دانشگاه تهران مسجد نداشت، برای نمازخواندن به همراه یکی از دوستان که پسر سید یحیی تهرانی از شاگردان استاد لرزاده بود و کارهایشدر مسجد شهید مطهری باقیست، در خیابان جمهوری به مسجد امام سجاد که ساخته استاد لرزاده بود می‌رفتیم. هنوزپس از سال‌ها کارهای زیبای ایشان در شبستان و سقف و دیوارها باقیست.

مهدی چمران همچنین در خصوص روز مهندس نیز گفت: روز مهندس به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصرالدین طوسی، دانشمند بزرگ مسلمان نام‎گذاری شده است. خواجه نصرالدین از مفاخر بزرگ اسلام است که در تاریخ ابتکارات بسیاری از خود باقی گذاشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه